Johnny Depp in Amber Heard se ločujeta

Ameriški filmski igralec Johnny Depp in igralka Amber Heard se ločujeta, poročajo svetovni mediji. Njun zakon je zdržal 15 mesecev, zahtevo za ločitev je vložila ona.


Po dobrem letu dni zakona z 52-letnim igralcem je 30-letna Amber Heard vložila zahtevo za ločitev. Razlog naj bi bile »nezdružljive razlike«. V zakonu nista imela otrok.

Johnny Depp in Amber Heard

Depp, ki ima pod palcem premoženje v vrednosti 400 milijonov dolarjev in je lastnik zasebnega otoka na Bahamih, je sodnika zaprosil, naj zavrne zahtevek bivše žene za preživnino. Mediji poročajo, da par ni imel sklenjene predporočne pogodbe.

Zahteva za ločitev je s strani Heardove prišla slab teden po smrti igralčeve mame Betty Sue Palmer, ki je umrla v starosti 81 let. Šušlja se, da z Johnnyjevo mamo nista bili v najboljših odnosih. Slednja naj bi bila namreč mnenja, da Heardova zelo slabo ravna z njenim sinom.


Slavni igralec je nekdanjo boljšo polovico spoznal leta 2011 na snemanju filma Zapiti dnevnik. V tistem času je bil v dolgoletni zvezi s francosko igralko Vanesso Paradis, s katero ima tudi dva otroka.

Par je bil sicer nedavno udeležen v nič kaj prijetnem sodnem sporu. Heardova je lani v Avstralijo, kjer velja stroga karantena, namreč pripeljala njuna psa brez predhodne prijave. Šla je obiskat moža, ki je v Avstraliji snemal zadnji film iz serije Pirati s Karibov. Na sojenju jo je odnesla brez zaporne kazni. Par se je v videoposnetku tudi opravičil.

VEČ VSEBIN: