Zvezdniški nasveti za fotogeničnost

Današnji svet je na žalost tak, da se večinoma vaše življenje odseva le skozi družabne medije kot so Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest in Twitter. Če ne objavite fotografije na spletu, je podobno kakor da se sploh ni zgodilo. Kakšno »fotko« prilepiti?


Seveda ne spodbujamo takega ravnanja, ampak če že objavljate fotografije, preberite kakšne trike uporabljajo zvezdnice pri fotografiranju in objavljanju teh »fotk«. V poplavi popravljenih slikic s pomočjo programa Photoshop, vam podajamo nekaj nasvetov, kako ostati naravne in fotogenične.

Alexa Chung

Beyonce se na fotografijah vedno nasmehne na eno stran, na drugo pa si vrže vse lasje. Velikokrat se postavi na stran, ali vsaj deloma na stran, saj se tako ne opazijo njeni široki boki.

Kim Kardashian skoraj na vseh fotografijah postavi na bok svojo roko. Ona ni edina zvezdnica, ki se poslužuje te metode. Zakaj? Roka na boku naredi sliko bolj razgibano, telo pa bolj vitko. Roka tako najde svoje mesto na fotografiji in visi ob telesu »kar tako«.


Alexa Chung, angleška manekenka, ima za vas še boljši recept, kako na fotografiji do lepe ženske in vitke postave. Prekrižajte gležnje. Videti bo, da imate popolno žensko postavo, čeprav je morda nimate. Boki bodo videti širši od nog in izgledali boste kot peščena ura. Če tej figuri dodate roko na bok, ki ga malce usločite, bo poza popolna.

Julia Roberts predlaga, da se nasmejete na vsa usta. Tako ste videti bolj srečni, polni življenja in pozitivne energije. Prikrit nasmešek hitro izgleda nepristen.  Gigi Hadid proti objektivom vedno obrača svojo lepšo stran obraza. Ljudje imamo nesimetričen obraz in vsi imamo eno stran malce lepšo oziroma bolj ljubljeno s strani fotoaparata. Kako ugotoviti, katera vaša stran je lepša? Vzemite si tri minute časa in se slikajte z vseh zornih kotov. Fotografije preglejte in si zapomnite, katera poza je bila najbolj prepričljiva.

Vzemite te nasvete malo za šalo, malo za res, saj pri našem mediji vseeno zagovarjamo notranjo lepoto in ne spodbujamo plehkih novodobnih lepotic, ki živijo le za všečke na Facebooku.

VEČ VSEBIN: