Znaki, da vas bivši želi nazaj

Ste pred kratkim končali razmerje s fantom? Vam je žal za neljubi razplet in si ga želite nazaj? Kako vedeti, ali si on želi enako?


Bivši fantje – za nekatere ženske so prepovedana tema, za druge pa predstavljajo tiho trpljenje. Če spadate v drugo kategorijo, vam predstavljamo nekaj značilnosti bivših, ki si vas želijo nazaj.

Bivši partner

1. Ljubezniv je do vas

V zvezi se je do vas obnašal brezbrižno ali celo grdo, sedaj pa se je situacija malce spremenila. Odkar sta nehala, je do vas bolj sladek in pozoren. Zelo nenavadno, kajne? Če imate občutek, da si želi »prisesati« na vas, je to definitivno znak, da vas hoče nazaj.

2. Javlja se vam

Ta znak je resnično očiten, ampak mnoge ženske ga ne razberejo. Če vas kdaj in kdaj pokliče, pošlje sporočilo, vam zaupa, kaj se mu dogaja v življenju, je skoraj črno na belem, da vas hoče nazaj. Velikokrat se zgodi, da vas bivši kontaktira celo večkrat po razhodu kot pred le-tem. Če vam je fant še všeč, odženite dvome in ga sprejmite nazaj.


3. Pogosto se srečata

Če bivši najde način, kako biti blizu vas, pomeni, da vas hoče nazaj. Če vaš ne bi želel srečati, vas ne bi, saj ste bili vendar par toliko časa, da dobro pozna vaše življenjske poti, obveznosti in najljubše bare, diskoteke, restavracije, parke in podobno.

4. Spremenil se je

Spremenil se je v tisto, kar ste si želeli, da se spremeni. Po vajinem razhodu je spoznal, da ste imeli prav, zato je začel delati na sebi in na svojih napakah. Očitno želi pokazati, da se je sposoben spremeniti in tako želi še eno priložnost z vaše strani.

5. O vas govori tudi z vašimi prijatelji

Če govori o vas, kljub temu, da ga noben nič ne vpraša, upa, da se bo novica o njemu razširila do vas. Še bolj zanimivo in intenzivno je, če o vas govori in sprašuje vaše prijatelje. Ko bivšega zanima, kako ste in kaj počnete, mu je še zelo mar do vas.

VEČ VSEBIN: