Življenjska zgodba: Vse nevidne sile vas podprejo, ko se odločite za spremembo

V pogovoru z Majo Palisko sem imela občutek, da sem odpotovala v dimenzije, kjer je tančica med zemeljskim svetom in svetom nevidnih energij povsem izginila. Zgodba, ki se bo odvila pred vami, vam bo pokazala, da »svetloba« obstaja in vsak jo lahko najde. Pripoveduje, kako se iz globin trpljenja in strahu za svoje življenje dvigniti v Ljubezen in svobodo.


maja-paliska

Maja, že od nekdaj ste povezani z mističnim svetom nevidnih energij, ki so vam pomagale spremeniti življenje. A pred leti je bilo vaše življenje drugačno. Bi lahko rekli, da ste potovali od trpljenja do svobode?

Skozi leta sem se naučila, da je življenje vsekakor vredno zaupanja in da nas šepetajoča vodnica – naša duša, vedno usmerja po poti, ki je za nas prava. Ima pa moja zgodba kar nekaj precej bolečih poglavij in obdobji, ko sem že skoraj obupala. Zdelo se mi je, da sem povsem sama, nezaščitena in kot da sem kaznovana za neke pretekle grehe. Pa se je potem izkazalo, da je vse natančno tako, kot mora biti, in da naporna obdobja niso kazen, temveč učenja ali lekcije, ki, ko jih predelamo, prinašajo čudovita darila, nove uvide, globljo modrost in osebnostno rast.

Maja danes in Maja prej?


Pred 19 leti se je zame začelo izredno naporno obdobje. Pri 18 letih sem spoznala svojega prvega partnerja, za katerega se je pozneje izkazalo, da je heroinski odvisnik in nasilnež. Odnos je trajal slabi dve leti in v tem času sem bila izpostavljena resnemu nasilju, trpinčenju, pogosto iz dneva v dan nisem vedela, ali bom preživela. Vsakič, ko sem odnos želela zapustiti, sem bila tarča resnih groženj, ki sem jim kot mlada, neizkušena punca, seveda verjela in tako iz strahu za svoje življenje v odnosu vztrajala veliko predolgo. Življenje je zgodbo pripeljalo tako daleč, da je bila v nekem trenutku tudi misel na smrt prijetnejša od možnosti, da bi ta odnos trajal samo minuto dlje …

Zgodbo si lahko preberete v novi številki revije NAJA >>

VEČ VSEBIN: