Ajda - tradicionalno žito

Ajda – zdravo tradicionalno »superživilo« iz naše kuhinje

Ajda je tradicionalno žito, ki vsebuje zelo malo maščob, obenem pa je polna različnih zdravih hranilnih snovi in je primerna tudi pri dieti brez glutena.
Tek v naravi

Topli dnevi so idealni za tek

V čem je skrivnost teka, da se mu tisti, ki se nad njim navduši, ne more več odpovedati? Tek v sebi skriva neverjetno preprostost.

Je omejevanje ogljikovih hidratov oz. LCHF-dieta dobra ideja med nosečnostjo?

Verjetno imate v zadnjem času občutek, da je svet zajela nekakšna »LCHF-vročica«, kjer pogosto zasledimo tudi vprašanje, če je omejevanje ogljikovih hidratov oz. LCHF-dieta dobra ideja med nosečnostjo.

Je res nujno, da zaužijemo celotno pakiranje antibiotikov?

Verjetno poznate klasično opozorilo zdravnikov, ko nam predpišejo antibiotik, vendar pa je vprašanje, ali je res nujno, da zaužijemo celotno pakiranje antibiotikov.
Suha koža

Suha koža: živila, ki vam lahko pomagajo

Težave s suho kožo se zelo pogosto pojavijo s staranjem, nanje pa vplivajo tudi nekateri drugi dejavniki, zato si preberite, katera živila vam lahko pri tem pomagajo.