Zapirajo trgovine Dash

Sestre Kim, Kourtney in Khloe Kardashian so se odločile zapreti svoje butike DASH. »Po 12 letih smo se s sestrama odločile zapreti vrata trgovin DASH. Svojo prvo smo kot družina odprle leta 2006 in od takrat se je nabralo spominov za celo življenje. Od odprtij v Los Angelesu, Miamiju in New Yorku, do spin-off serije Dash Dolls. Trgovine so bile pomemben del naših življenj,« je sporočila Kim.


Dash

Prvi DASH so odprle v rojstnem mestu Calabasas. V več sezonah serije V koraku s Kardashiani so gledalci lahko spremljali, kako se je sprva majhen posel spremenil v veliko trgovsko operacijo. V Dash Dolls pa so spremljali zgodbe njihovih prodajalk.

Za zaprtje so se sestre odločile, ker so se njihove prioritete čez čas spremenile. »Rade smo vodile DASH, a v zadnjih nekaj letih smo se osebnostno vse razvile.  Imele smo polne roke dela z vodenjem svojih znamk kot tudi z materinstvom ter usklajevanjem dela in družine. V srcu vemo, da je čas, da gremo naprej. Rade imamo svoje DASH Dolls in hvaležne smo jim za čudovite spomine. Posebej bi se rade zahvalile zaposlenim v DASH, vsem neverjetnim oboževalcem in strankam, ki so nas v vseh teh letih podpirali. Brez njih ne bi zmogle. Hvala vsem.«

VEČ VSEBIN: