Zakaj si je Kendall ostrigla lase?

Kendall Jenner je pred dnevi na presenetila z drastično spremembo. Na Snapchatu je objavila fotografijo, na kateri ima precej krajšo pričesko od običajne.


Kendall Jenner

20-letna članica klana Kardashian je bila do sedaj prepoznavna po dolgih temnih laseh. A temu ni več tako. Na Snapchatu je namreč pred dnevi objavila fotografijo, na kateri ima novo, krajšo pričesko. Gre za eno izmed najbolj vročih pričesk tega leta – lob frizuro, ki je nekoliko daljša od klasičnega paža.

To je bilo še večje presenečenje zato, ker je Kendall, v nasprotju s sestrami Kim, Khloé in Kylie, ki frizure redno menjujejo, enako stopničasto pričesko obdržala vse od začetka njene modne kariere. To pa se je hitro spremenilo, ko jo je poklical Vogue! Če gre verjeti govoricam, je lase namreč ostrigla prav zaradi fotografiranja za septembrsko izdajo te modne biblije.

Vir je povedal, da je Vogue za fotografiranje septembrske naslovnice vpoklical najboljše umetnike ličenja, frizerje in fotografe.


Vouge se je na govorice o fotografiranju Kendall za septembrsko naslovnico odzval z besedami: »Nikoli ne komentiramo govoric o prihodnjih fotografiranjih.«

Če bo Kendall zares krasila naslovnico Vogue, bo to njena prva naslovnica za to revijo. Večkrat se je sicer že pojavila v notranjosti revije, pristala pa je tudi na naslovnici posebne miniaturne aprilske izdaje revije Vouge, na kateri je pozirala v bikiniju s pikami.

VEČ VSEBIN: