Vila, kjer je umrla igralka Brittany Murphy, naprodaj za 18 milijonov

Nekdanji dom prezgodaj preminule hollywoodske zvezdnice Brittany Murphy se prodaja za dobrih 18 milijonov dolarjev. V njem pa ni umrla samo Brittany, ampak tudi njen mož.


Vila igralke Brittany Murphy

Vila, v kateri je decembra 2009 v starosti 32 let umrla lepa igralka, ima pet spalnic, šest kopalnic, in je bila pred kratkim obnovljena. Zdaj ima tudi domače gledališče, masažno sobo, vinsko klet, neskončni bazen in dvigalo.

Brittany in njen mož Simon Monjack sta v hiši umrla v razmiku petih mesecev. Smrt Murphyjeve je bila razglašena za nesrečo – umrla naj bi zaradi kombinacije zastrupitve z zdravili, pljučnice in anemije. Novembra je Brittanyjin oče plačal zasebno laboratorijsko preiskavo, ki je ugotovila, da so bile v njenih laseh prisotne težke kovine, ki jih najdemo v podganjem strupu. Njen oče je menil, da je bila zastrupljena, vendar so policisti to teorijo zavrnili, saj da se težke kovine nahajajo v barvi za lase.

V hiši je z Brittany in Simonom živela tudi njena mati Sharon. Po smrti obeh je trdila, da ju je verjetno ubila strupena plesen v hiši, vendar so preiskovalci to zavrnili, saj obdukciji nista pokazali na smrt zaradi plesni.


V nesrečni hiši je pred tem živela Britney Spears, ki jo je leta 2000 prodala Brittanyjini mami za slabe 4 milijone dolarjev. Ta je po skrivnostni smrti Brittany in Simona hišo skušala večkrat prodati, a neuspešno.

VEČ VSEBIN: