Victoria in David Beckham praznovala 17 let zakona

Ob 17. obletnici poroke sta si zakonca Beckham izmenjala nekaj prikupnih sporočil na Instagramu. Objavila sta tudi fotografijo s poročnega dne. Zlobni jeziki trdijo, da sta z izkazovanjem zaljubljenosti enostavno pretiravala.


Beckham 41-letni nogometni zvezdnik David in leto dni starejša modna oblikovalka Victoria sta v ponedeljek zakorakala v 18. leto zakona. Večno zvestobo sta si obljubila leta 1999 na razkošnem gradu v mestu Luttrellstown na Irskem. David je na poročni dan nosil obleko v barvi slonove kosti, Victoria pa je blestela v beli poročni obleki brez naramnic.

»Počutim se tako ljubljeno in resnično blagoslovljeno,« je zapisala Victoria na Instagramu pod poročno fotografijo, na kateri se mladoporočenca tesno objemata. »Moj najboljši prijatelj, moja ljubezen. Najprijaznejši moški, ki me navdihuje vsak dan. Srečno obletnico najboljšemu možu in očetu na svetu! VSEH ČASOV!« je še zapisala vzhičena Victoria.

Njen srečni mož ji je odgovoril z objavo še druge poročne fotografije, na kateri je zaljubljen parček fotografiran sede. »Vau, pred 17. leti se je zgodilo tole … Imel sem srečo, da sem spoznal nekoga z enakim zagonom in ki je želel enake stvari v življenju … Ustvarila sva štiri prelepe otroke in ne bi si mogel želeti bolj ljubeče in skrbne mamice zanje … Srečno obletnico, ljubim te.«


Pomagala pri organizaciji poroke Eve Longorie

Prejšnji mesec sta zakonca Beckham pomagala pri poroki še enega zvezdniškega para, igralke Eve Longorie in mehiškega medijskega mogotca Joseja »Pepeja« Antonia Bastona. Victoria je oblikovala Evina oblačila, David pa je poskrbel za večerno zabavo.

Zadržana in v javnosti pogosto nenasmejana Victoria se je na poroki prijateljice pokazala v povsem drugi luči. Ob ritmih največjih pop klasik se je na plesišču namreč povsem razvnela.

VEČ VSEBIN: