Victoria Beckham po novem izdeluje tudi ličila

V javnost je pricurljala informacija, da je dvainštiridesetletna angleška lepotička podpisala pogodbo z znamenitim kozmetičnim podjetjem Estee Lauder.


Victoria Beckham - Estee Lauder-

Victoria Beckham je sicer zaslovela kot pevka, a danes jo poznamo predvsem po svojem romantičnem zakonu z nogometašem Davidom Beckamom in po svoji drzni poslovni žilici. Vicky je bila v preteklosti uspešna manekenka, že nekaj let nazaj pa se je lotila svoje modne linije in še vedno ustvarja za lastno blagovno znamko. Tokrat pa bo z luksuzno hišo Estee Lauder bo ustvarila kolekcijo ličil. Poimenovali jo bodo enostavno »Victoria Beckham Estee Lauder«. Njena ličila si bomo lahko ogledali in nanašali že zelo kmalu, pričakuje se, da bo kolekcija izšla že to jesen oziroma zimo.

Beckhamova pravi, da je povsem navdušena, saj je po podpisu pogodbe postala še bolj navdihnjena in tako ima še več idej, s čim nam bo postregla konec leta. Dela se je lotila precej resno, saj je prebrskala popolnoma vse dokumente v  vseh arhivih blagovne znamke in povedala: »Celo življenje sem občudovala Estee Lauder, tako kot žensko kot umetnico in podjetnico.« Lauderjeva je v petindevetdesetem letu umrla leta 2004, sedaj pa je direktor podjetja njen šestinpetdesetletni vnuk.

To sodelovanje pomeni odlično kombinacijo, saj tako znamka Estee Lauder kot seksi Victora predstavljata enostavnost, eleganco in glamur. Kako bo videti kolekcija sicer še ne vemo, a po ličilih, ki jih nosi nekdanja članica skupine Spice Girls predvidevamo, da bodo toni bolj rjavkasti in nevtralni.


VEČ VSEBIN: