Velika vrnitev Renée Zellweger

Renée Zellweger je spregovorila o svoji 6-letni odsotnosti iz velikih platen in priznala, da je zaradi dolgega oddiha, ki si ga je privoščila, zdaj čisto drug človek.


Renee Zellweger

“Upam, da sem zdaj malo manj dolgočasna kot sem bila po 25 letih igranja in vpetosti v filmsko industrijo,” je dejala na ponedeljkovi tiskovni konferenci, s katero promovira svoj najnovejši film Dojenček Bridget Jones. Dodala je, da je leta 2010 Hollywoodu obrnila hrbet, da bi “raziskala nove aspekte življenja” in zrasla kot oseba.

“Želela sem si izkusiti nekaj, kar ne bi bilo povezano z odkrivanjem in grajenjem filmskega lika. Želela sem si stvari onkraj ustvarjanja novih filmov. In hrepenela sem po normalnosti,” je med drugim priznala. “Nekaj novega sem potrebovala, osebna rast mi veliko pomeni. Želela sem si preizkusiti stvari, ki sem jih prej nenehno odlagala, saj zaradi snemanj nisem imela časa.”

Vendar 47-letna igralka priznava, da je v nekem hipu začela pogrešati svoj poklic, vrnitev je bila zanjo neizbežna. “Začela sem ponovno prebirati scenarije, bila sem radovedna, pogrešati sem začela kamere,” je priznala. “Zdaj stvari vidim iz druge perspektive,” je še dodala.


Novi film o Bridget Jones bo na sporedu od 16. septembra, v njem p bosta poleg Renée zaigrala še Colin Firth in Patrick Dempsey.

VEČ VSEBIN: