Velika vrnitev Renée Zellweger

Po tem, ko si je ena najbolj priljubljenih igralk vzela 6-letni premor, se 47-letnica vrača v velikem slogu, saj se je že pojavila na julijski naslovnici britanske revije Vogue. Fotografiral jo je Patrick Demarchelier.


Renée Zellweger

Kje se je torej oskarjevka potikala celih 6 let? Po filmu Moja ljubezenska pesem, ki je na velika platna prišel leta 2010, se je ena najbolj priljubljenih igralk njene generacije umaknila iz javnega življenja. Po svojih najboljših močeh se je trudila “živeti normalno življenje”, kot se je sama izrazila, kar je bilo lažje reči kot storiti. Še vedno se je pojavljala na naslovnicah, najprej zaradi ločitve z Bradleyem Cooperjem leta 2011, nato pa še leta 2012, ko se je začela videvati z glasbenikom Doylom Bramhallom II.

“Ker sem kreativna oseba, je bilo težko zavrniti marsikateri projekt, kjer bi lahko sodelovala. Vendar sem se zavedala, da si med različnimi projekti ne vzamem dovolj časa zase, kar je prišlo za mano,” je dejala Renée, ki je med letoma 2000 in 2010 zaigrala v kar 20 filmih. “Naveličala sem se zvena svojega glasu, zato je bil čas, da se umaknem in še malo odrastem,” je še dodala.

Po večletnem premoru letos na velika platna prihajata kar dva njena filma, najprej tretje nadaljevanje priljubljene komedije Bridget Jones, na začetku naslednjega leta pa še drama, kjer bo ob njej zaigral Jon Voight.


VEČ VSEBIN: