Večerna intima: kako jo vrniti v odnos?

Veliko žensk se pritožuje, da v odnosu in zvezi primanjkuje intime, nežnosti in romantike. Kaj storiti, da bodo vaši večeri zopet sladki kot prve dni zveze?


Pari, ki ohranjajo svojo romantično plat, imajo nekaj posebnih rutin. Rutina namreč ne pomeni vedno nekaj dolgočasnega. Spodaj si preberite nekaj nasvetov, kako prebuditi najstnika v sebi.

Večerna intima

Pojdite v posteljo ob istem času. Sliši se hecno. Kaj pa če še niste zaspane, on pa hiti v posteljo? Ali pa gleda TV do poznih ur, vam pa se že spi? Malo se prilagodite in počutile se boste bolje. Poljub za lahko noč, nežen objem in skupni čas pred spanjem gradijo odnos v nekaj lepega in trdnega. Takrat se najde čas tudi za kak sproščen pogovor, šalo ali trač.

Pogovarjajta se veliko in več. Služba je končana, otroci imajo svoje obveznosti. Ob kavici, toplem čaju ali v postelji delita svojo prigode, rešita težave, načrtujta. Pred spanjem odložita elektronske naprave za pol ure. Pametne naprave motijo spanec, povzročajo nespečnost. Naj bo vaš pogovor nemoten s strani malih napravic, ki vam parajo živce. Poglobite se v partnerja in ga spoznajte še bolj.


Več se dotikajta. Povezovanje z dotiki pomaga pri intimi. Naj dotikanje postane vaša rutina. Poljubček naj bo bolj strasten, spremljajo pa naj ga žgečkanje, božanje in zapeljivi pogledi. Večerni objem in moker poljub vodita v predigro. Po dobrem seksu bosta spala še bolje.

Ne pozabite, da je intima dvoplastna. Je fizična in psihična, zato se trudita na obeh ravneh. Bolj kot boste povezani s partnerjem, bolj bo intenziven odnos. Najlepše razmerje temelji na globokem prijateljstvu in čutni bližini.

VEČ VSEBIN: