Urška Vučak Markež: Ženska brez zavor, ki v življenju noče igrati

Ženska ekstremov, ki tako kot ne zna skriti veselja, ne zna skriti tudi jeze. V življenju ubira neobičajne poti in včasih drastične metode. Kljub popravnim izpitom se je odločila za študij matematike, nekoč jo je učenec razkuril tako hudo, da mu je torbo kar zabrisala iz učilnice. Verjetno jo je občinstvo resnično vzljubilo prav zato, ker nima zavor in glasu, ki bi ji prišepetaval, naj ji bo nerodno. Namesto njega v življenju pozorno prisluhne spodbudnemu glasu, ki jo vodi po poti do boljše Urške. Urške, ki je danes končno iskreno ponosna prav nase.


Urška Vučak Markež

Zdi se, da vas je Slovenija v oddaji Zvezde plešejo izjemno vzljubila. Od konca oddaje je minilo že kar nekaj časa. Kaj je tisto najbolj dragoceno spoznanje, ki se je morda izkristaliziralo šele zdaj, ko je vse to za vami?

Predvsem to, da si je dobro v življenju vsepovsod pustiti odprta vrata. Če delaš dobro, te zagotovo nekdo opazi. Če boš, kamor koli prideš, pustil dober vtis, bodo stvari prihajale kar same od sebe. Moramo biti pozitivno naravnani, na to v trenutkih, ko nam življenje ne teče čisto tako, kot smo si zamislili, ne smemo tako zlahka pozabiti. Sama nisem pretirano ambiciozna, a sem k vsemu, česar sem se v življenju lotila, pristopila stoodstotno, čeprav nikoli nisem neprestano delala in se angažirala. Nisem ravno prehud deloholik. V življenju rada uživam, se družim s svojimi otroki, prijateljicami, rada imam lepe stvari in doživetja. Včasih se sprašujem, s čim sem si pravzaprav vse to, kar imam zdaj, sploh zaslužila. (smeh) …

Pogovor z Urško si preberite v poletni številki revije NAJA. Revija vas pričakuje tudi na hrvaški obali.


VEČ VSEBIN: