Umrl je mož Celine Dion, René Angélil

Svet je pretresla novica, da je René Angelil, mož in nekdanji glasbeni menedžer pevke Celine Dion, v 73. letu starosti preminil.


Umrl je mož Celine Dion, René Angélil
Čeprav Renéja ni več, bo ljubezen med njim in njegovo ženo Celine Dion (47), živela naprej. René Angelil je bil najprej glasbeni menedžer pevke Celine Dion, ki jo je tudi odkril in ji pomagal pri njeni poti v pevsko kariero, kasneje pa sta se zbližala in tudi poročila.

Rene je umrl na domu v Las Vegasu, obkrožen s svojo družino 14. januarja 2016, je Celine potrdila preko svojih Facebook strani. “René Angelil je danes zjutraj umrl na svojem domu v Las Vegasu po dolgem in pogumnem boju z rakom,” je bilo zapisano na družbenih omrežjih. “Družina tudi prosi, da se spoštuje njihova zasebnost v teh težkih trenutkih; Več podrobnosti bodo na voljo za javnost kasneje.”

Angelil je umrl zaradi raka na grlu na svojem domu v Hendersonu, v oskrbi zdravnika. Uradni opis vzroka smrti se glasi, da je bolnik umrl zaradi karcinoma v ustni votlini, naravne smrti. Dodatnih preizkav vzroka smrti ne bo.


To pa ni bilo prvič, da Rene zbolel za rakom. Leta 1998 so mu prvič diagnosticirali bolezen. Takrat so mu iz vratu odstranili tumor in po zdravljenju je bil tudi ozdravljen. Na žalost se je rak po več kot desetletju vrnil, in tokrat je bila bolezen zanj usodna. Celine se je že nekaj mesecev pripravlja na ta žalostni trenutek, saj je za usodno diagnozo izvedela že v mesecu avgustu 2015.

Po uspešnem, več kot 30-letnem poslovnem sodelovanju s Celine Dieon je Rene v letu 2013 zaradi vedno slabšega zdravja odstopil kot njen menedžer. Kot se je bližal njegov čas, je Celine poskrbela, da je njen mož umrl v njenem naročju v domači hiši. Kljub tragični usodi je Celine ostala močna do zadnjega trenutka s svojim možem.

VEČ VSEBIN: