Trije stili, brez katerih Kendall zlahka shaja

20-letna starleta in fotomodel, predvsem pa ena od članic razvpite družine Kardashian, Kendall Jenner, ima trenutno polne roke dela s snemanji in fotografiranji. Nedavno je razkrila, kateri modni stili so ji posebej pri srcu in v katerih se preprosto ne najde.


Kendall Jenner

Kendall je na svoji uradni spletni strani nedavno priznala, da je med fotografiranji konstantno na tekočem z novimi stili, ki jih želi preizkusiti v vsakdanjem življenju. Kljub temu pa priznava, da se od časa do časa pojavi kakšen trend, ki ji ne ustreza.

Med nekaj zadnjih modnih krikov, ki so Kendall še posebej pisani na kožo, spadajo kosmati natikači, katerih ponosna lastnica je tudi njena sestra Khloé, in številni piercingi na ušesu, s katerimi se lahko pohvali njena mlajša sestra Kylie. Kendall ni pozabila omeniti kombinacije nogavic in visokih petk, vpadljivih odtenkov rdečil in seveda – kit. »Mislim, da je moja družina trenutno znana po ljubezni do kit. Menim, da bolj odštekana, kot je kita, bolje je!« je na svoji spletni strani zapisala 20-letna modna navdušenka.

In česa ne mara? Med trendi, ki se ji nekako niso usedli v srce, so ombré (raje bi bila popolna platinasta blondinka, pravi), drzni potiski (namesto njih raje izbere odštekane barve) in nošenje rute na glavi, po kateri je znana J.Lo. Kendall je namreč mnenja, da se ruta lepše nosi okrog vratu. Pri tem je dodala, da so »rute novi chokerji«. Dekleta, delajte zapiske.


VEČ VSEBIN: