Tri stvari, ki jih niste vedeli o Tiffany, hčerki Donalda Trumpa

Trumpova 22-letna hči Tiffany Trump se je kar nekaj let skrivala pred mediji, sedaj pa je javno podprla svojega očeta, ki kandidira za ameriškega predsednika. Spoznajmo jo torej malo bolje. Tiffany je zelo aktivna na Instagramu, avgusta pa je tam objavila sliko z bolj znano sestro Ivanko in polbratom Ericom.


Tiffany Trump

Obožuje glasbo

»Obožujem glasbo,« je že kot 17-letno dekle zaupala v oddaji Oprah Winfrey show. »Vedno sem imela rada glasbo. To je velika strast. Zaenkrat je še eden izmed mojih konjičkov, ampak bomo videli čez nekaj let, morda se bom bolj profesionalno ukvarjala z glasbo,« je še dodala.

Z mamo sta si zelo blizu

Njena mama Marla Maples, po poklicu igralka, je bila Donaldova druga žena. Tiffany je odraščala v Kaliforniji, z mamo pa sta si bili zelo blizu. »Moja mama in jaz sva si bili vedno blizu, vse odkar me je vzgajala kot mati samohranilka,« je Tiffany povedala Oprah.

Ima posebno vez z očetom

V intervjuju pri Oprah je opisala očeta Donalda kot središče New Yorka. Njena mama daje velik poudarek zdravi prehrani, Donald pa je svoji hčerki skrivaj nosil sladkarije. »Nisem vedela, ali je to dobra ali slaba stvar, vem samo, da sem uživala in kadarkoli sem si zaželela čokolade, sem si mislila, da bom kmalu spet videla svojega očeta,« je še zaupala Oprah.


Če bo Donald res postal predsednik Amerike, bomo o Tiffany zagotovo napisali še kakšno sočno, saj se bo v tem primeru več pojavljala v medijih.

VEČ VSEBIN: