Tadej Pišek ne želi razkrivati svoje intime

Zvezdnik serije Reka ljubezni je zapustil družbena omrežja. Serija Reka ljubezni, ki se kmalu vrača na POP TV, je med zvezde izstrelila Tadeja Piška, igralca, ki se je v vlogi Roka, ki ljubi simpatično Ireno (Lara Komar),  znašel več kot odlično.


Tadej Pišek
Foto: POP TV

Zakaj je izbrisal svoj Facebook profil?

Oboževalke in oboževalci serije so opazili, da je priljubljeni igralec Tadej Pišek s spleta umaknil svoj Facebookov profil. Razlog, zakaj se je umaknil z najbolj priljubljenega družbenega omrežja, ni znan. Še pred kratkim je simpatični igralec, ki nas je s svojo preprostostjo v seriji povsem osvojil, zamenjal svojo profilno fotografijo, kmalu zatem pa je njegov profil povsem izginil. Igralec prav tako ni prisoten na Instagramu. Dobra novica je, da ga bodo oboževalke, tudi če se ne bo vrnil na družbena omrežja, kmalu občudovale v novi sezoni Reke ljubezni.

Intime ne želi razkrivati

Tadej je sicer že nekaj časa srečno zaljubljen, a ko se je odločil za sodelovanje v seriji, je sprejel tudi odločitev, da bo del svojega življenja zadržal zase: »Dajem svoj obraz, vsak dan sem v dnevnih sobah Slovencev, čisto vsega pa ne želim razgaljati. Svoje intime ne želim razkrivati. Lahko povem samo to, da obstaja tudi Tadejeva Irena. Imava se super, zelo me podpira, dobro prenaša moje odsotnosti in projekte. Zelo sem vesel in srečen, da se imava skupaj res fino.«

VEČ VSEBIN: