Susan Sarandon: “Mislim, da je Woody Allen spolno napadel otroka.”

Oskarjevka Susan Sarandon na nedavnem filmskem festivalu v Cannesu o Woodyju Allenu in Donaldu Trumpu ni imela povedati nič dobrega. Sarandonova je sicer znana po tem, da je brez dlake na jeziku, v zadnjem letu pa na družabnih omrežjih in v intervjujih odkrito podpira demokratskega kandidata za predsednika Bernieja Sandersa, medtem ko Clintonovi ni najbolj naklonjena.Susan Sarandon


Novinar je Susan na prireditvi vprašal, kaj meni o komentarju Woodyja Allena, da bo morda v prihodnosti posnel tudi kakšen film o romanci med mlajšim moškim in starejšo žensko (za njegove filme so sicer značilne romance med starejšimi moškimi in mlajšimi ženskami). Sarandonova je novinarja sprva skušala ustaviti: “O Woodyju Allenu ne morem povedati nič dobrega, zato o tem raje ne bi govorila.” Ko jo je novinar vseeno spraševal dalje, pa je dodala: “Mislim, da je spolno napadel otroka in po mojem mnenju je to zelo narobe. O tem se sicer ne govori, vendar je res.” Sarandonova je imela pri tem v mislih navedbe, ki jih je v javnost ponovno prinesel njegov sin Ronan Farrow. Raziskava o tem, ali je spolno zlorabljal svojo hčer ali ne, je potekala že leta 1993, vendar obtožnica ni bila vložena.

Zvezdnico je poleg tega doletelo tudi zdaj že tradicionalno vprašanje o Donaldu Trumpu. Dejala je, da si milijarderja in poslovneža nikakor ne predstavlja v vlogi predsednika, zmagal pa po njenem mnenju tudi ne bo, saj je med svojo kampanjo užalil tako rekoč vse manjšine in ženske.

VEČ VSEBIN: