Štirje znaki, da ste pripravljeni živeti svoje pravo poslanstvo

Pogosto, kadar se odločimo resnično izživeti svoje poslanstvo in vemo, kaj si želimo, se pred tem pojavijo znaki, ki nas vodijo in nam dajo vedeti, da smo pripravljeni uresničiti tisto, česar si želimo.


Poslanstvo

Sanjanje o večji svobodi

Morda se zdi, da imate v življenju že vse stvari, ki naj bi vas osrečevale. Lep avto, dobro službo, veliko stanovanje, morda celo družino, vi pa še vedno nekaj pogrešate. Notranji klic k svobodi je nemalokrat znak, da morate narediti v svojem življenju nekaj ključnih sprememb. S pomočjo svojega uma si morate zgraditi trdne temelje, na katerih bo slonelo vaše življenje.

Ste šli čez burne odnose?

Se burni odnosi v vašem življenju kar vrstijo? Ko se odločamo, ali bi resnično živeli tako, kot si želimo in izživeli svoje poslanstvo, nas burna razmerja preizkušajo in kaj je na koncu boljši način, da spoznate sebe, kot burno razmerje? Iz takšnega razmerja lahko odnesete le lekcijo, ki vam bo v življenju v pomoč pri uresničevanju vaših ciljev.

Vas nihče ne razume?

Znana pesem, ki jo zadnje čase vrtijo po radijih, pravi: »Sam v svojem svetu, čist na x planetu«. Morda imate že od otroštva naprej občutek, da vas nihče ne razume. Ta skrb pogosto odraža misli, ki jim nemalokrat ne prisluhnemo in jih niti ne vzamemo resno. Tak znak je lahko skrivni znak vaših talentov, ki so pomembni pri uresničevanju vašega poslanstva, zato jih ne zanemarite.


Imate željo pomagati drugim?

Ali velikokrat sanjarite, kako bi nekomu pomagali na določen način? Sanjarite, da nekdo potrebuje vašo pomoč, vendar še niste prepričani, za kakšno pomoč naj bi šlo? Prav je, da poslušamo svoj notranji jaz, ki morda ve več o našem poslanstvu kot mi sami.

Čas je, da nekaj storite in zaživite življenje v pravem in polnem pomenu besede.

VEČ VSEBIN: