14 znakov, da želi končati razmerje z vami

Znaki, ki izdajajo, da se vajina zveza bliža koncu oziroma da želi vaš partner končati razmerje z vami.


Se v razmerju ne počutite več tako kot nekoč? Sumite, da se vas je partner naveličal, vendar ne najde poguma, da bi naredil konec?

Razmerje lahko končamo obojestransko, lahko pa ga prekine eden od partnerjev. Pred koncem razmerja se običajno pojavi več opozorilnih znakov, ki nakazujejo, da razmerje drvi v prepad.

konec razmerja

14 najpogostejših znakov, da vam bo partner v bližnji prihodnosti dal košarico

 1. Z vami govori vse manj. Komunikacije ne opusti čez noč, ampak postopoma. Če vam partner že nekaj časa pošilja vse manj SMS-ov in vas morda niti ne pokliče več, je to lahko resen znak, da želi zaključiti razmerje.
 2. Kregata se zaradi neumnih stvari. V vsakem razmerju pride do nesoglasij in prepiranja. Če partner v zadnjem času pogosto začenja prepire in to zaradi banalnih stvari, je to lahko znak, da se skuša distancirati od vas.
 3. Čutite pomanjkanje bližine. Včasih ste bili s partnerjem nerazdružljivi in ste do njega čutili povezanost na več ravneh. Zdaj so vaši občutki popolno nasprotje temu, partner pa se niti ne trudi, da bi se znova počutili ljubljeno.
 4. Veliko govori o spremembah. Morda si želi nazaj na fakulteto, službe v drugem mestu ali nakupa stanovanja. Če partner želi prekiniti z vami, bo verjetno veliko govoril o novih načrtih, ki pa ne vključujejo vas.
 5. Opušča nekoč pomembne besede. Če od njega vse redkeje slišite besede »Ljubim te« ali »Rad te imam«, ki so bile v preteklosti pogoste, je to zato, ker v njih ne vidi več pomena in se od vas čustveno oddaljuje.
 6. Praktično ne seksata več. Če se vam zdi, da živita v celibatu, je to jasen znak, da se je partner odločil prekiniti razmerje. Morda od njega vse pogosteje slišite tudi izgovor »Utrujen sem«, ki ga v preteklosti ni uporabljal.
 7. Pogovarjanje deluje prisiljeno. Če sta se včasih pogovarjala o vsem mogočem, se veliko smejala, komunikacija pa je lepo tekla, je zdajšnje stanje popolnoma nasprotno. Pogovori so postali dolgočasni in nepomembni, komunikacija pa deluje »suho« in prisiljeno.
 8. Izogiba se obljubam. Ničesar več noče obljubiti, od njega pa namesto tega vse pogosteje slišite besede »Bomo videli«, »Mogoče« ali »Čas bo pokazal«. Vse to izdaja, da nima v načrtu, da bi se zaobljubil nečemu, kar vključuje vas in s tem porabljal čas v razmerju, ki mu hoče narediti konec.
 9. Vrača vam stvari. Vam je vrnil uro, ki ste mu jo posodili, in nazaj vzel svojo majico, ki vam jo je posodil za spanje? Tudi to je eden od znakov, da je z razmerjem nekaj hudo narobe.
 10. Spremembe na Facebooku. Na njegovi profilni sliki niste več vi in on, ampak samo on, ki razkazuje svoj videz in s tem daje vtis, da je samski in dostopen. Morda bo celo skril podatek o razmerju.
 11. Ima alibije. Ko ga povabite v kino, vam bo hitro pojasnil, da takrat in tudi nekaj dni kasneje absolutno nima časa, temu pa bo sledila navedba alibija, ki je seveda popolnoma izmišljen.
 12. Pogosto hoče biti sam. Vsak hoče biti kdaj sam, ko pa to postane prepogosto, je znak, da se partner hoče distancirati od vas in ni več zainteresiran za razmerje z vami.
 13. Od vas se oddaljijo tudi njegovi prijatelji. Moški o poteku razmerja pogosto informirajo svoje prijatelje. Ko ti izvejo njegove plane o tem, da bi vam dal košarico, se morda tudi sami nekoliko oddaljijo od vas.
 14. Oglašati se začne vaš šesti čut. Ženske običajno začutijo, da se bo nekaj zgodilo. Čutite, da je nekaj narobe? Vam srce govori, da stvari gredo hitro navzdol? Ko se vam začnejo pojavljati misli, da želi partner prekiniti z vami, imate verjetno prav, saj se oglaša vaš nezmotljivi šesti čut.

VEČ VSEBIN: