Smrt v bazenu

Bode Miller in njegova žena Morgan Miller objokujeta smrt 19-mesečne hčerke. Na Instagramu je smučar ob njeni fotografiji zapisal: »Najinega obupa se ne da opisati. Najina punčka Emmy je umrla. V milijon letih si nikoli nisva mislila, da bova izkusila tako bolečino. Njena ljubezen, njena luč, njen duh ne bodo nikoli pozabljeni. Najino dekletce je ljubilo življenje in ga vsak dan na polno živelo. Spoštljivo vas prosimo za zasebnost v teh težkih časih.«


Bode Miller

V objavi, ki je vključevala tudi Morganino spletno stran, so bile vključene tudi fotografije malčice, ko se je igrala z igračkami, se kopala in uživala v naravi.

19-mesečna deklica je umrla zaradi nesrečne, tragične utopitve v bazenu. Predstavnik gasilcev okrožja Orange je povedal, da so reševalci prihiteli na kraj nesreče, jo skušali oživljati in jo odpeljali v bolnišnico. Preiskava v uradu mrliškega oglednika še poteka.

Očitna ljubezen

Že samo en pogled na Bodejev in Morganin Instagram je dovolj, da je človeku jasno, kako zelo imata rada vse svoje otroke. Ko je šel Bode na olimpijske igre v Južno Korejo kot komentator, si ni mogel kaj, da ne bi potožil, kako zelo jih bo pogrešal, vključno z Emmy. »Komaj čakam, da se vrnem domov k svoji princeski. Potrpežljivo me čaka.« Novembra lani sta ponosna starša dokumentirala njen prvi rojstni dan, za katerega je med drugim dobila torto, »Vse najboljše za prvi rojstni dan želim svoji deklici,« je zapisala Morgan.


Nerodna izjava

Ameriška zveza za smučanje in snowboarding je prav tako izdala izjavo, v kateri piše: »Vsi smo bili pretreseni, ko smo izvedeli novico o Bodejevi in Morganini deklici. V mislih in z molitvijo smo z njima, njuno družino in prijatelji.«

Za veliko noč sta zakonca razkrila, da oktobra letos pričakujeta še enega otroka.

Bode in Morgan že imata enega sina. Ima pa Bode iz prejšnjih razmerij še dva otroka.

Uradno je Bode prenehal smučati lani, se je pa med zadnjimi olimpijskimi igrami zameril ameriški smučarki Anni Veight, ki se v veleslalomu ni prav dobro izkazala in je za to okrivil nedavno poroko oziroma kar njenega moža – ne pa samo njeno poškodbo kolena. Pozneje se je zaradi tega opravičil.


VEČ VSEBIN: