Skrivnosti lepe postave Halle Berry

Halle Berry resnično gara za svojo prečudovito postavo. Njenih 2,6 milijona sledilcev na Instagramu lahko redno spremlja njeno preobrazbo duha, telesa in duše v tedenskih objavah, ki jih je poimenovala  #FitnessFriday (fitnes petek).  Peter Lee Thomas je njen osebni trener, odgovoren za to, da se je spravila v najboljšo formo svojega življenja. Kot pravi, sta potrebna pogum in odločnost, da vsak dan garaš za svoje sanjsko telo in da ne pozna nikogar, ki bi se pri tem bolj trudil kot Halle. Kot pravi Thomas, se strogo držita seznama tega, kar si želi glede svoje postave. Halle tako vadi boks, kick boxing, muay thai.


Halle Berry

Dela tudi vaje za moč, uporablja lažje uteži in z njimi raje naredi več ponovitev, vaje na drogu, teče, medtem ko potiska težke stvari. To je po besedah trenerja zelo dinamičen način, da zaženemo metabolizem. Halle vadi pet dni v tednu, brez izgovorov. »Kot bi se pripravljala na vojno. Imava cilj, ki ga želiva doseči. Rada se posveti svojemu središču, svojim nogam, pa tudi zgornjemu delu telesa. Rada dela sklece. Mislim, da ne obstaja skleca, ki je ne bi zmogla narediti.« Edino, čemur se ne posvečata, je tek na dolge proge. Ne da ga ne bi zmogla, vendar raje ohranjata vadbo eksplozivno. Prav tako na ta način ohranjata njena kolena in sklepe.

Halle se drži ketonskega načina prehranjevanja. Ta temelji na malo ogljikovih hidratov in sladkorja in veliko maščobah, čeprav tako Halle kot njen trener poudarjata, da taka dieta ni za vsakogar. Vsekakor prisegata na hrano, ki prihaja iz kuhinje in ne iz laboratorija.

VEČ VSEBIN: