Sharon Stone je za 60. rojstni dan dobila lepo darilo: novega fanta

Samo en dan pred njenim 60. rojstnim dnem so Sharon Stone videli poljubljati novega fanta Angela Boffo, s katerim sta se med počitnicami v Miamiju vsem na očeh držala za roke. Na prstancu se ji je bleščal tudi diamantni prstan, kar je sprožilo govorice o zaroki, vendar je njen predstavnik za javnost zatrdil, da igralka ni zaročena.


Sharon Stone ima novega fanta

Sicer naj bila z Angelom par že od januarja, o romanci pa v medijih še ni spregovorila. Sharon je bila do zdaj poročena dvakrat: od leta 1984 do 1990 z Michaelom Greenburgom ter od leta 1998 do 2005 s Philom Bronsteinom. Sharon ima tri sinove: Roana Josepha, Lairda Vonna in Quinna Kellyja. In kaj vemo o njenem novem izvoljencu? Da je 19 let mlajši od nje, da ni igralec, ampak nepremičninski mogotec, da je zelo romantičen, saj naj bi Sharon za valentinovo odpeljal v Pariz, da je prijatelj Richarda Gera (po njegovi zaslugi je tudi Sharon budistka), spoznala sta se v St. Moritzu, da živi v Švici, vendar veliko časa preživi na Ibizi, da rad razkazuje svoje izklesano telo (nikoli ga ni sram pozirati v kopalkah) in da rad objavlja selfije.

partner Sharon Stone

Čeprav je srečna, da ima novega izvoljenca, pravi: »Nikoli nisem bila dekle, ki bi mi govorili, da me bo moški določal. Rekli so mi, da če hočem v življenju moškega, bo šlo za partnerstvo in ne za dogovor. Partnerstvo pa je težko najti.«

VEČ VSEBIN: