Sharon in Ozzy ponovno skupaj

Sharon Osbourne je po poročanju ameriških medijev odpustila možu Ozzyju zaradi njegove nezvestobe. 63-letnica, ki jo je javnost zadnja leta bolje spoznala v vlogi žirantke v oddaji X-factor, je v ponedeljek v intervjuju na oddaji The Talk dejala, da je njen 67-letni mož “pretirano romantičen bedak,” vendar si življenja brez njega ne predstavlja.


Osbourne

Priznala je, da so bili zadnji tedni zanjo zelo težki, v javnost je namreč pricurljala novica, da njun zakon po 33 letih visi na nitki, saj naj bi jo Ozzy varal. “Ne bi sicer smela govoriti v Ozzyjevem imenu, tako ali tako bi bil tudi on rad gost v vaši oddaji in bi vam vse sam povedal,” je dejala. “Zdi se mu, da vsem dolguje opravičilo, zelo mu je nerodno, svoje dejanje pa obžaluje,” je še dodala.

Gledalcem v studiu je Sharon še zagotovila: “Jaz mu odpuščam. Verjetno bo trajalo precej časa, da mu bom spet zaupala, ampak skupaj sva že 36 let … enostavno si več ne predstavljam življenja brez njega.” Po tej čustveni izjavi pa je upravičila svoj sloves ostre ženske brez dlake na jeziku in dodala, da je njen mož “umazan pes” in da bo “tole drago plačal.”

VEČ VSEBIN: