Šepetalec psom Cesar Millan se je zaročil

Cesar Millan, ki je po vsem svetu zaslovel kot šepetalec psom, se je zaročil z dekletom Jahiro Dar. “Vesel sem,k da sem jo po šestih čudovitih letih skupnega življenja vprašal, če bo moja žena. Na srečo je rekla da,” je rekel Millan v nedavnem intervjuju za revijo People. “Moje krdelo je popolno.”


Cesar Millan

“Jahira pooseblja načela, ki jih najbolj cenim”

“Jahira je v moje življenje prišla v pravem trenutku. Bila mi je v veliko oporo in pomoč, da sem svoje življenje po koncu televizijske oddaje Šepetalec psom ponovno zgradil,” je povedal Millan. “Je nežna, sočutna, instinktivna, poduhovljena, inteligentna, zabavna, močna, pustolovska in ljubeča. Pooseblja načela, ki jih najbolj cenim: poštenost, integriteto in lojalnost. Poleg tega ima rada pse in naravo ravno toliko kot jaz,” je še dodal.

Izlet v Atene načrtoval že mesece

Jahira Dar, igralka in nekdanja stilistka, ter Millan sta bila na počitnicah v Španiji in Darova je mislila, da bosta pot nadaljevala proti Italiji, ko je Millan nenadoma pokazal vozovnici za Grčijo. Tam jo je na večerji v Atenah ob spremljavi violine zaprosil za roko. “Želel sem, da bi bila zaroka nekaj posebnega, zato sem obisk Grčije načrtoval e mesece,” je še dejal Millan.

VEČ VSEBIN: