Se Brad in Angelina res ločujeta?

Ameriški rumeni tisk je na nogah ob novici, da naj bi se Brad Pitt in Angelina Jolie ločevala. Neimenovani vir namreč trdi, da se igralec vse bolj nagiba k ločitvi, pripravljene naj bi imel tudi že ločitvene papirje. Vzrok za to njegovo odločitev naj bi bila nebrzdana ljubosumnost Angeline Jolie, ki bi ga rada na vsakem koraku nadzorovala.


Brad Pitt in Angelina Jolie

Angelina ljubosumna?

52-letni Pitt preživlja ogromno časa z Marion Cottilard, ki je pred leti v biografskem filmu upodobila pevsko divo Edith Piaf, Angelini Jolie pa naj bi šlo njuno druženje že pošteno na živce. Brad je sicer igral že ob mnogih lepoticah, vendar naj bi tokrat Angelini res prekipelo, saj “Marion igra natanko takšne vloge, kakršne si želi sama,” je še dodal vir, poleg tega ji zavida tudi oskarja, ki ga je prejela za najboljšo žensko vlogo. Film Allied, v katerem igrata Pitt in Cottilardova, bo v kinematografe prišel 16. novembra letos.

Brad Pitt in Jennifer Aniston?

V nekaterih časopisih se je istočasno z ugibanji o ločitvi Brada in Angeline pojavila tudi novica, da se od trenutnega partnerja ločuje igralka Jennifer Aniston, mnogi so zato prepričani, da se Anistonova in Pitt, ki sta že bila par, po mnogih letih ponovno zbližujeta. Pittov tiskovni predstavnik govorice zanika in pravi, da gre kot že tolikokrat doslej zgolj za – govorice.

VEČ VSEBIN: