Scarlett Johansson je najbolje plačana igralka vseh časov

Scarlett Johansson je uradno postala najbolje plačana igralka vseh časov. 31-letnica je trenutno na 10. mestu lestvice najbolje plačanih hollywoodskih igralcev.


Scarlett Johansson

V Hollywood ju že dolgo znano, da so igralci bolje plačani od igralk. Kljub temu se je na seznamu najbolje plačanih igralcev Hollywooda, za devetimi moškimi igralci – Harrisonom Fordom, Samuelom L. Jacksonom, Morganom Freemanom, Tomom Hanksom, Robertom Downeyem Jr., Eddiejem Murphyjem, Tomom Cruiseom, Johnnyem Deppom and Michaelom Caineom – na 10. mestu znašla igralka Scarlett Johannson, ki je svojevrsten fenomen. Vsi so starejši od nje, kar pomeni, da je tudi najmlajša od vseh, ki sem jim je kdajkoli uspelo prebiti na lestvico.

Njena najbližja ženska konkurentka je Cameron Diaz na 19. mestu, ki ji sledijo: Helena Bonham Carter na 26., Cate Blanchett na 19., Julia Roberts na 30., Elizabeth Banks na 31., Emma Watson na 32. in Anne Hathaway na 50. mestu.

Najbolj donosen Scarlettin film do sedaj je Maščevalci (The Avengers), ki je zaslužil 632,4 milijona dolarjev.


»Imam veliko srečo, zelo dobro zaslužim. Ponosna sem na to, da sem igralka, ki zasluži toliko kot njeni moški kolegi,« je dejala igralka, ki se strinja, da so ženske tako v tem kot v ostalih poklicih načeloma slabše plačane od moških.

VEČ VSEBIN: