Samski Taylor in Gigi tolažili ena drugo

Po tem, ko sta se obe razšli s fantoma, sta pevka Taylor Swift in fotomodel Gigi Hadid našli uteho ena v drugi.


Gigi Hadid

Najprej je nogo dobila Taylor, dan za njo pa še Gigi. Slednja naj bi se s pevcem Zaynom Malikom sicer že pobotala. To pa ne velja za 26-letno Swiftovo, ki je bila 15 mesecev v razmerju s svetovno znanim DJ-jem Calvinom Harrisom, ko se je ta odločil prekiniti zvezo. Razlog za to naj bi bila njegova izguba zanimanja, odnos s pevko pa so že dalj časa krhali njuni različni urniki.

21-letna Gigi je s 23-letnim Zaynom v zvezi šele 7 mesecev. Parček se je razšel dan po razhodu Calvina in Taylor, vendar le za kratek čas. Vir blizu njiju je medijem zaupal, da je njuno razmerje podobno vožnji na vlakcu smrti, saj je polno vzponov in padcev. K temu naj bi precej botrovala njuna mladostniška nezrelost pa tudi zelo različna karakterja. Zayn se namreč najraje druži doma, Gigi pa obožuje soj žarometov.

»Ona obožuje pozornost, on ne. Ona je ekstrovertirana, on introvertiran – vedeli smo, da bo prišlo do česa takega,« je razhod para komentiral njun prijatelj. Dodal je, da sta razmerje ponovno začela skoraj takoj po razhodu. »Za zdaj je vse v najlepšem redu, vendar se lahko stvari spremenijo že v naslednji uri,« je še komentiral njuno burno zvezo.


Kmalu po dvojnem razhodu so novinarji zvezdnici opazili skupaj. Sta v težkih trenutkih poiskali oporo ena v drugi?

Obe sta sicer že dalj časa prijateljici. Gigi se je pojavila v Taylorinem videospotu za pesem Bad blood, Taylor pa se je udeležila praznovanja Gigijinega rojstnega dne v aprilu.

VEČ VSEBIN: