S fantom v šoping!

Punce, tokrat imate odlično priložnost, da odpeljete fanta po trgovinah in mu pomagate pri izbiri novih oblačil. Kakšen modni kos mu boste lahko zasegli za nekaj dni, saj je moda postala še bolj androgena.


Za moške je nakupovanje prava muka. Lahko pa se aktivnost sprevrže v pravi romantični zmenek z veliko porcijo smeha. Ste pomislili, da bi si s svojim fantom ali možem kupili  jakno ali srajco, ki bi si jo nato delila?

Shoping

Se še spomnite skupin kot sta Blur in Oasis iz devetdesetih let prejšnjega stoletja? Takšna sproščena moda je zopet na udaru. Opazili so jo že na tednu mode v Parizu in to pri obeh spolih.

Adidas je zopet v ospredje postavil klasično trenirko s tremi črtami na zadrgo. Po tem dogodku so se razširili trendi v smeri trenirk, bomber jaken in podobnih športnih jopic. Letošnje obleke bodo predstavljale reinkarnacijo devetdesetih. Obvezna oprema za pomlad/poletje 2016 je torej simpatična trenirka, ki jo boste lahko kombinirali na več načinov.


Tovrstna oblačila pa niso primerna le zanj, temveč tudi zanjo. Morda bi si določene zgornje dele trenirk kar delila, saj so modne za oba spola. Ženske lahko bomber jakne kombinirate tudi z večerno koktejl oblekico, saj boste tako dajale malce bolj uporniški vtis.  Lahko si obujete celo visoke pete. Poleg kombinacije z oblekico, je bomber jakna videti izvrstno tudi z elegantnimi oprijetimi hlačami, z odrezanim jeansom in ujemajočo se trenirko.

Kose iz visoke mode lahko najdete v skoraj vseh športnih trgovinah, ki so cenovno dosegljive prav vsem. Investicija v dobro jakno sicer ni odveč, ampak ker vemo, da se moda spreminja zelo hitro in pogosto, se odločite ali za varen kos, ki bo večno aktualen, ali pa cenejši zelo moden kos, ki ga lahko po potrebi tudi podarite svoji mami za na sprehod čez nekaj časa.

VEČ VSEBIN: