Ronaldo ima svoj hotel CR7

Nogometni superzvezdnik Christiano Ronaldo je minuli teden odprl svoj hotel, ki nosi ime po njegovih začetnicah in številki na dresu, CR7. Portugalcu v čast so v njegovem rodnem kraju Funchal poimenovali tudi tamkajšnje letališče.


CR7

Nogometni zvezdnik Reala iz Madrida, ki je pred dvema tednoma s portugalsko reprezentanco osvojil lovoriko na evropskem prvenstvu v Franciji, je zdaj sicer na zasluženih počitnicah, ki pa so, kot kaže, delovne. Nedavno je namreč odprl svoj hotel, ki je rdečkaste barve in ima pogled na morje.

»Vse to je precej nenavadno, saj si nisem nikoli mislil, da bom postal hotelir pri 31. letih,« je o svojem hotelu povedal Christiano Ronaldo. V hotelu so se prvi gostje nastanili že s prvim julijem.

Predsednik portugalske regije Madeira je ob tem dejal, da bodo lokalno letališče v prihodnje poimenovali po Ronaldu, njemu v čast kot enemu najboljših nogometašev zadnjega časa. V spodnjem nadstropju hotela se sicer nahaja tudi Ronaldov muzej.


Poleg hotela v Funchalu se drugi konec leta odpira v Lizboni, še dva iz verige CR7 pa sta načrtovana za prihodnje leto, in sicer, eden v Madridu, drugi pa v New Yorku.

VEČ VSEBIN: