Robert De Niro bo v Črni Gori odprl restavracijo

To poletje bo ameriški igralec Robert de Niro na rivieri Črne Gore odprl japonsko restavracijo, ki bo pripadala svetovno znani verigi restavracij Nobu.


Robert De Niro

Nobu je najbolj znana veriga japonskih restavracij, ki je razširjena po vseh večjih in pomembnejših mestih na svetu. Tako lahko v njej uživate v prvovrstni hrani v dvanajstih restavracijah v Združenih dražvah, v sedmi državah v Aziji in Avstraliji, treh v Južni Ameriki in treh na Srednjem vzhodu in Afriki.  V Evropi jih imamo za enkrat le šest, po odprtju črnogorske restavracije, pa jih bo tako sedem. Nam najbližje se tako nahajajo v Milanu, Budimpešti in sedaj še v Črni Gori.

Robert De Niro ni edini direktor restavracije, saj je njen ustanovitelj tudi kuhar po imenu Nobu Matsushisa, ki se je rodil na Japonskem in že od mladih let pripravljal sušije. Pri mladih letih se je preselil v Peru in tam nadaljeval z delom. Ker je imel precej težav z iskanjem pravih sestavin, je moral eksperimentirati. To pa mu je prineslo svežino in ekstravagantnost. Danes velja za enega največjih maestrov, dobil je že ogromno nagrad za svoje delo, poleg tega pa ima čast pripravljati sušije na zelo pomembnih svetovnih dogodkih. Njegovo hrano med drugimi obožujejo tudi Elton John, Brad Pitt, Angelina Jolie in Kate Moss.

Nobu in Robert bosta odprla restavracijo 17. junija v mestu Sveti Štefan, ki je znan kot en izmed najbolj luksuznih predelov Črne Gore z najlepšimi plažami ob Jadranskem morju. Oba bosta prišla na slavnostni dogodek, kaj več pa še ni znano.


VEČ VSEBIN: