Rihanna odpovedala nastop v Kolumbiji zaradi zike

Rihanna je odpovedala nastop na festivalu Lollapalooza v Kolumbiji zaradi strahu pred virusom zika. Ker niso našli zamenjave, so morali odpovedati tudi celoten festival.


Rihanna

Otvoritveni festival Lollapalooza Colombia so organizatorji morali odpovedati po tem, ko je Rihanna odpovedala svoj nastop na tem festivalu zaradi strahu pred nevarnim virusom zika, ki se močno širi v Južni Ameriki.

Kot poročajo kolumbijski mediji, bi festival v kolumbijskem glavnem mestu Bogota moral trajati dva dni v septembru, 28-letna pevka pa je bila izbrana za njegovo glavno zvezdo. Pevka se je pred kratkim odločila, da odpove nastop na festivalu, organizatorji pa niso imeli dovolj časa, da bi lahko našli primerno zamenjavo.

Organizatorji so se na uradni spletni strani festivala zahvalili vsem oboževalcem, ki so festival podpirali od začetka, kot tudi sponzorjem in medijskim partnerjem.


Na festivalu bi morali nastopiti tudi Lana Del Rey, Wiz Khalifa, The Chainsmokers in še veliko drugih zvezd svetovnega kova.

Festival Lollapalooza se je začel v Chicagu in se v zadnjih letih razširil še na druge lokacije, vključno z Brazilijo in Argentino. 17. in 18. septembra bi ga morali prvič izpeljati v Kolumbiji. Organizatorji upajo, da jim bo to uspelo kdaj v prihodnosti.

Rihanna se trenutno mudi v Evropi s svojo turnejo Anti World Tour.

V Kolumbiji je, takoj za Brazilijo, največ okuženih z ziko. Virus se prenaša s komarji in povzroča hude telesne okvare pri še nerojenih otrocih.


VEČ VSEBIN: