Revija Naja, november 2018

Novembrska številka revije NAJA vam bo postregla z oblico nasvetov za osebnostno rast, partnerstvo, starševstvo in kariero, prebrali pa si boste lahko tudi pogovore z zanimivimi osebnostmi.


Revija Naja - november 2018 small

Kaj vse boste našli v tej številki revije Naja?

  • Partnerstvo: Ali zmorete biti en vikend brez telefona?
  • Dr. Gordana Markovič: Z ajurvedo do celostnega zdravja
  • Česa še ne veste o materinem mleku?
  • Jogijske vaje, ki vas bodo ogrele od znotraj
  • Suzana Perman: V novinarstvu zgolj kimanje odpade
  • Kariera: Podajte se v svet podjetništva
  • Ali dovolj skrbite za svoje črevesje?
  • Horoskop: Kaj nam za to jesen napovedujejo zvezde?
  • 10 zmot o branju otrokom
  • Ali ženske uporabljajo preveč ličil?

Nekaj utrinkov iz vsebine

Dr. Gordana Markovič: Z ajurvedo do celostnega zdravja

Doktorica medicine Gordana Marković iz Beograda, ki je tudi ajurvedska zdravnica, predstavlja pot k zdravju, ki nam narekuje življenje v skladu z naravnim ritmom.

Česa še ne veste o materinem mleku?

Katie Hinde, doktorica znanosti in profesorica evolucijske biologije na ameriški univerzi Arizona State University, izpostavlja dejstvo, da je število objavljenih strokovnih medicinskih člankov o materinem mleku majhno in imamo resnično več raziskav o posameznih drugih živilih. A ker se sama ukvarja prav z raziskovanjem materinega mleka, o njegovem pomenu osvešča ženske vsega sveta – in nas uči tudi o marsičem, česar doslej o mleku ter dojenju nismo vedele.

Suzana Perman: V novinarstvu zgolj kimanje odpade

Biti novinar, pojavljati se na televiziji – to so sanje mnogih mladih, ki si želijo prepoznavnosti. Vendar pa gre za poklic, ki zahteva veliko znanja in človeka »posrka vase«. Postaviti si mora merila, ob delu preživeti marsikatero urico, ki bi jo raje namenil druženju, pozabiti na ustaljen delavnik. O vsem tem smo poklepetali s Suzano Perman.


Ali dovolj skrbite za svoje črevesje?

Če ste pogosto utrujeni, zaspani, brez energije, veliko pod stresom in za povrh vsega jeste slabo hrano, se lahko skupek teh vplivov izraža tudi v neravnovesju v vašem črevesju. Da boste praznike in novo leto lahko pričakali kar se da polni energije, preberite več o tem, kako okrepiti zdravje črevesja in s tem celotnega telesa!

Kariera: Podajte se v svet podjetništva

»Ženska je kot čajna vrečka. Ne veš, kako močna je, dokler je ne pomočiš v vročo vodo.« To je misel Eleanor Roosevelt, ki v sebi skriva čudovito in malce hudomušno prispodobo, kako močne, uspešne in vztrajne smo ženske, ko smo postavljene pred izziv. Naj bo to v družini, službi, športu, poklicu ali lastnem poslu. V Sloveniji imamo vse več sposobnih, uspešnih in vztrajnih žensk, ki uspešno uresničujejo svojo karierno pot tudi v podjetništvu.

Več si preberite v tiskani reviji NAJA. Želimo vam obilico koristnega in zanimivega branja v novi reviji NAJA, ki jo najdete na vseh prodajnih mestih časopisov in revij.

VEČ VSEBIN: