Izšla je nova revija NAJA – preverite vsebino

Zakorakajte v pomladne mesece v družbi nove številke revije Naja. Za vas smo namreč pripravili tisoč in en nasvet za vitalno, dišečo in samozavestno pomlad. Postanite svoja najboljša različica s pomočjo preprostih korakov na poti osebnostne rasti, naučite se, kako odtapkati svoje čustvene težave in preizkusite novi hit med dietami. Iz naslovnice se vam tokrat smeji čudovita Nika Ambrožič Urbas, s katero smo se pogovarjali o tem, kako ji v življenju uspeva izstopati in ostati zvesta sami sebi.


Revija Naja - marec 2018

KAJ VSE BOSTE NAŠLI V REVIJI NAJA:

  • EFT ZA ZAČETNIKE: Odtapkajte čustvene težave in depresijo.
  • Nika Urbas Ambrožič: Notranji boji so moja stalnica.
  • Najboljši načini za spomladanski detoks uma in telesa.
  • Postanite svoja najboljša različica: Praktični koraki osebnostne rasti.
  • Ste vedeli, da lahko upočasnite procese staranja?
  • Postanite čudovite in fit do poletja – začnite zdaj!
  • Nov hit med dietami: Atkinsova dieta v rastlinski preobleki.
  • Najboljši načini za kurjenje maščobe.
  • Praktični nasveti za boljšo samopodobo.

EFT-metoda za začetnike: s »tapkanjem« tudi nad anksioznost in depresijo

Kaj če bi vam nekdo rekel, da lahko praktično vse čustvene težave, ki jih imate, odpravite tako, da »tapkate« po določenih točkah na telesu? Morda se vam sicer zdi prelepo, da bi bilo lahko resnično, a edina prava pot, da ugotovite, kako učinkovito je zares lahko takšno tapkanje, je, da metodo preizkusite sami. Osnovni postopek je zelo preprost – nekaj, česar se lahko nauči vsakdo, in to v razmeroma kratkem času, nato pa to znanje s pridom uporabi v vsakdanjem življenju. Naučite se s pomočjo nove številke revije Naja.

Nika Ambrožič Urbas: Notranji boji so moja stalnica

Morda vas s svojimi bujnimi kodri in rdečimi ustnicami spominja na Marilyn, a Nika Urbas Ambrožič je ena in edina. Da ji je uspelo izoblikovati lastno identiteto, je jasno vsakomur, ki je vsaj enkrat vrgel oko (in uho, seveda) na televizijski spektakel Zvezde plešejo, v katerega je Nika prinesla to, kar pri nas prevečkrat pogrešamo. Viden užitek v izražanju lastne osebnosti brez bojazni pred tem, kaj bodo rekli in pisali razsodniki na družabnih omrežjih. Nikina želja je, da bi si prav vsaka dovolila biti to, kar si je vedno želela biti. Ko se je z možem Matjažem Ambrožičem, ki je v njenih očeh pravi londonski dandy, preselila v London, je izstopila iz območja udobja in si tako dovolila razvijati svoj potencial. Najpomembneje zanjo je, da ne obstane na mestu, in to ji odlično uspeva, sicer pa ima še dolg seznam želja, na katerem so tudi izpopolnitev znanja mandarinščine in veščine sposobnosti zdravljenja s polaganjem rok. Celoten intervju preberite v tiskani izdaji revije Naja.

Atkinsova dieta v rastlinski preobleki: hitra, a zdrava izguba odvečnih kilogramov

V zadnjem času se vse več govori o ketonski dieti, ki postavlja v ospredje predvsem maščobe, po drugi strani pa skorajda povsem omejuje ogljikove hidrate. Tako stroga dieta je za marsikoga prenaporna, zato pa ima precej več privržencev malce svobodnejša oblika tovrstne prehrane, kjer je vendarle dovoljen večji vnos ogljikovih hidratov. Zdaj pa smo dobili novo, izboljšano verzijo Atkinsove diete. Razvili so jo strokovnjaki za prehrano, zaposleni v bolnišnici St. Michael v Torontu, zanjo pa se je uveljavilo poimenovanje eko Atkinsova dieta. Za kaj natančno torej gre – predvsem pa, ali bi bila lahko takšna prehrana primerna tudi za vas, preverite v novi številki revije Naja.


Praktični nasveti za boljšo samopodobo

Težave s prekomerno telesno težo v današnjem času, z življenjskim slogom informacijske dobe, so čedalje pogostejše. Pri tem se ne srečujemo le s problemom prekomerne teže kot zdravstvenim fenomenom, ampak z njo povezano negativno samopodobo, znižano samozavestjo, nezadovoljstvom, občutki manjvrednosti, sramu in krivde, ki lahko vodijo tudi v občutek nemoči in depresije. Preverite praktične nasvete, ki vam lahko pomagajo, če ima prekomerna teža uničujoč vpliv tudi na vaše življenje.

Maria Ana Kolman o tem, kako upočasnimo procese staranja

»Žensko zdravje in lepota sta odraz pravilnega delovanja žlez z notranjim izločanjem. Če te žleze delujejo pravilno, ženske brez težav opravljajo svoje delo in dolgo v starost ohranjajo mladosten videz in vitalnost,« pravi raziskovalka, predavateljica in pisateljica Maria Ana Kolman. Na svojih potovanjih po Sibiriji že vrsto let zbira znanja ljudske medicine oziroma fitomedicine, ki je v Rusiji uradna medicina. Preverite njene nasvete v tiskani izdaji revije Naja.

Prvič v vrtec: Koraki za lažjo vključitev

Spomladi v slovenskih vrtcih potekajo vpisi za naslednje šolsko leto. Doma imate morda nekajmesečnega dojenčka in se zdi september zelo daleč, še bolj oddaljena pa je misel na to, da bo majhno, nebogljeno bitje tako hitro zraslo in bo prišel čas za vključitev v vrtec. Starši pogosto sprašujejo, kako lahko otroka pripravijo na vključitev, kaj lahko že pred odhodom v vrtec naredijo, da bo otrok bolje pripravljen na spremembo. V tiskani izdaji revije Naja preverite nekaj korakov, o katerih je smiselno razmisliti pred odhodom otroka v vrtec.

Več si preberite v tiskani reviji NAJA. Želimo vam obilico koristnega in zanimivega branja v novi reviji NAJA, ki jo najdete na vseh prodajnih mestih časopisov in revij.


Nova številka revije NAJA v prodaji od 28. 2. 2018!

VEČ VSEBIN: