Rebeka Dremelj: Levinjin nov pogled na svet

Bivša miss Slovenije, pevka, voditeljica in še bi lahko naštevali. Rebeka Dremelj je pozitivna oseba, ki ji ambicij in izzivov ne (z)manjka – še posebno zdaj, ko je uspešno premagala bolezen. Pravi, da to razume kot srečo v nesreči. Navsezadnje je dobila opozorilo, da je čas za korenite spremembe, s tem pa tudi novo priložnost in prenovljen pogled na svet.


rebeka dremeljPred meseci ste dejali »dovolj je« in slovenski javnosti razkrili, da ste zboleli za rakom ščitnice in da ste že prestali operacijo. Rekli pa ste tudi, da ste zdaj, ko nimate več enega organa – ščitnice, pametnejši, modrejši in starejši. Kaj ste s tem mislili?
V zadnjem času sem prebrala kar nekaj člankov o duhovnosti in sem začela resno verjeti, da če pošiljaš dobre vibracije v vesolje, se ti te dobre vibracije vračajo. Bolezen me je ustavila in morala sem si vzeti čas, da premislim o tem, kakšno je bilo moje življenje do zdaj, kje sem ter kako in kam želim naprej v življenju.

Kako ste po bolezni spremenili življenje?
Imela sem srečo v nesreči. Dobila sem res največje možno opozorilo, da je čas za spremembe. In če tega opozorila zdaj ne bom poslušala, vem, da se lahko samo poslovim, če me bo udarilo še kdaj. Zato sem že (in še bom) naredila korenite spremembe. Je že res, da še vedno nisem na prvem mestu, ampak sem pa zdaj res sebe postavila takoj za Šajano …

Več si preberite v novi reviji NAJA >>


VEČ VSEBIN: