Priprava marmelad brez skadkorja

Vabljeni na kulinarično delavnico, kjer bomo kuhali domače marmelade brez dodatka sladkorja. Jagode že zorijo, tu so tudi borovnice, maline, robide, ribez, jaboka, kosmulje …


Marmelade

Za boljši okus in trajnost bomo uporabili začimbe, ki odigrajo tudi pomembno vlogo pri znižanju glikemičnega indeksa. Želimo, da bodo naše marmelade šle v slast tudi tistim, ki so na zelo strogih dietah.03.07.2013 ob 16.00 uri v prostorih Rajske jablane, Spodnji Rudnik II/33 Ljubljana.

Prijavite se lahko na naslov: [email protected]
Ali po telefonu: 031 506 801

Cena tečaja je 20,00 eur, ki jih plačate neposredno na tečaju.


Za otroke do 12.leta je delavnica brezplačna.

Poletje ponuja mnoge zaklade, uporabimo jih in pomagajmo ohraniti naravo.

Recepte in navodila za pripravo marmelad brez sladkorja
lahko preberete tudi v novi številki revije Bodi eko >>

Predstavitvena informacija