Preverite, kako je Adele izgubila kar 25 kilogramov

Najbolje prodajana pevka vseh časov je v letošnjem letu osupnila svoje oboževalce z neverjetno preobrazbo. Blestela je že na februarskih Grammyjih, kjer je nastopila namesto Rihanne in kljub večjim težavam z ozvočenjem požela veliko odobravanje občinstva. Talentirana pevka je izgubila več kot 25 kilogramov in zdaj se, kot pravi, veliko bolje počuti. “Želela sem si imeti več energije za prihajajočo turnejo, zato sem se odločila, da izgubim nekaj odvečne teže,” je dejala v letošnjem intervjuju.


Adele

Teža je postajala vse večji problem

Adele je priznala, da je njena teža postajala vse večji problem, saj je bila nenehno utrujena, poleg tega je razvila odvisnost od hrane. “Všeč sem si bolj kot kdajkoli prej, počutim se udobno v svoji koži. Izgubi teže je botroval prehod na vegetarijanski način prehranjevanja, povod za to odločitev pa je prišel s strani njenega partnerja Simona Koneckega, s katerim sta skupaj že od leta 2011 in imata enega otroka. Poleg tega je prenehala kaditi in močno zmanjšala pitje alkohola in vnos sladkorja.

Adelini nasveti za hujšanje

“Včasih sem spila 10 skodelic čaja na dan, v vsakega sem dodala dve žlici sladkorja. 20 žlic sladkorja na dan pa ni ravno malo. Zdaj, ko sem nehala piti čaj, imam več energije kot kadarkoli prej,” je priznala priljubljena zvezdnica. Na vprašanje, kako je shujšala, Adele odgovarja: “Začela sem s sprehodi in jogo, brez da bi spremenila prehranjevalne navade. Nato sem prenehala s kajenjem, iz jedilnika črtala nezdravo hrano, začela piti več vode in zmanjšala velikost porcij. Pozorna sem postala na dnevni vnos kalorij in razmerje hranil v mojih obrokih.” Vsem, ki želijo izgubiti težo, Adele svetuje, naj se začnejo premikati, piti več vode, poleg tega naj vse v svoji prehrani, kar je bele barve (kruh, riž, moko), zamenjajo za rjavo.

VEČ VSEBIN: