Praznujte žensko v sebi z Zvezdano in Savino Atai

Zaradi vedno hitrejšega tempa življenja, vsakodnevnih obveznosti in neštetih pričakovanj, ki jih je včasih težko uskladiti ženske dandanes prevečkrat pozabimo nase in na to, da smo božanska bitja, ki moramo sebe večkrat postaviti v središče svojega življenja. Če smo srečne in izpolnjene same, šele takrat bodo lahko naše magične energije deležni tudi vsi okoli nas. Zvezdana Mlakar in Sabina Atai, borki za prebuditev ženske energije, s posebnimi gosti pripravljata poseben dan, ki bo namenjen samo ženskam. Dan, ko bomo ženske, oblečene v nekaj, česar ne oblečemo vsak dan, lahko skupaj slavile svojo veličino.


Bodite  za spremembo prioriteta

Savina in Zvezdana pripravljata dan, ki bo  namenjen temu, da boš napolnila in povečala svojo zakladnico moči, sijaja, manifestacije, zdravja, užitka, obilja, podpore, zaupanja vase, ljubezni do sebe in vrednosti. Savina in Zvezdana sta na dogodek povabili nekaj njima zelo dragocenih ljudi, ki jih ne boste srečale kar tako. Obljubljata, da bosta v nedeljo, 23.4 na Gospodarskem razstavišču, z vsemi ženskami delili učinkovite tehnike, orodja, meditacije, skrivnosti in vpoglede, s katerimi boš naredila velik preboj, v povečano različico sebe: » To bo dan, ko boš praznovala sebe, ko boš prioriteta, ko boš začutila svojo veličino in se za vedno zlila z njo.«

Meditacije s Savino, Izo Login in Heleno De Nobrega

Bogat program  sestavljajo tri zlate praktične meditacije s Savino Atai, Izo Login in Heleno De Nobrega. Savina Atai pravi, da je to njena zakladnica dragocenosti, ki jih je sestavila v poseben ritual, za katerega komaj čaka, da ga bom deli z ženskami, ki ga bodo potem lahko redno uporabljale doma: »Meditacija zlate Ženske meni tako zelo pomaga, da se vrnem v svoj sijaj, da prižgem svojo moč, da začutim sebe, se počutim varno in si zaupam. Da ne zbežim iz sebe, ampak se poslušam ter iz tukaj delujem, kreiram in čutim.« Program bodo s predavanji in tehnikami samopomoči obogatili tudi posebni moški Anton Majhen, Bruno Šimleša, Adrian Kezele in Aleksander Lah. Za posebno presenečenje pa bodo poskrbeli Tereza Kesovija, Samuel Lukas in Alenka Gotar.

VEČ VSEBIN: