Pravi razlog za ločitev Scarlett Johansson in Ryana Reynoldsa

V majski številki ameriškega Cosmopolitana bodo bralci lahko prebrali, zakaj sta se Scarlett in Ryan zares ločila. Nekaj pikantnosti pa preberite že v današnjem članku.


Plavolasa igralka je postavnega Ryana spoznala leta 2007, leto dni kasneje pa sta potrdila zaroko in se tudi poročila. Obred se je zgodil v Kanadi, rojstnem kraju Ryana Reynoldsa. Imela sta zelo lep zakon, a stvari so sčasoma postale težke in leta 2011 sta se ločila. Točnih razlogov za razhod nista podala, komentirala pa nista vse do danes, ko je Scarlett imela prav poseben intervju za revijo Cosmopolitan.

Scarlett Johansson in Ryan Reynolds

Med pogovorom je izdala, da so stvari postale zadušljive. Imela sta nemalo težav z logistiko, potrebno je bilo vlagati še več zaupanja in razumevanja v sam zakon in razmerje, čas jima je stal nasproti in slava jima je pila živce. Postala sta tekmovalna in tudi konkurenčna.

Enaintridesetletnica o svojem bivšem možu ni govorila grdo, povedala je le resnico. Trdi, da je težko, če sta oba mladoporočenca  igralca na začetku kariere, saj takrat se energije koncentrirajo drugam. Oba sta bila željna uspeha in ljubezni, obojemu pa nista bila kos.


Danes sta oba igralca srečno vezana. Ryan Raynolds je poročen s čudovito Blake Lively, igralko znano po seriji Opravljivka. Spoznala sta se že, ko je bil Ryan poročen s Scarlett, onadva poročila pa sta se leta 2012, slabo leto po ločitvi od Scarlett.

Johanssonova  je  poročena s francoskim novinarjem Romainom Dauriacom. Tudi onadva sta začela zvezo takoj po ločitvi z Ryanom. Leta 2013 sta se zaročila, leto dni kasneje pa sta dobila punčko po imenu Rose.

Scarlett sta lahko v kinematografih nazadnje videli v filmu Kapitan Amerika in Ave Cezar, Ryana pa v filmu Deadpole in Kriminal.

VEČ VSEBIN: