Požarjeva biografija Melanie Trump zdaj tudi v slovenščini

Februarja je izpod peresa Bojana Požarja izšla neavtorizirana biografija Melanie Trump, namenjena ameriškemu trgu, zdaj pa je na voljo še slovenska različica. Soavtor knjige je Igor Omerza.


Melania Trump

V knjigi Melania Trump – gola resnica je opisana neverjetna življenjska zgodba 46-letne Melanie Trump, žene ameriškega mogotca in predsedniškega kandidata Donalda Trumpa. Kot je v knjigi zapisal avtor, je »polna naključij in spleta neverjetnih, celo fantastičnih okoliščin«. To je zgodba o »suhljatem, tihem in prejkone plahem dekletu«, ki ima ambicijo »biti nekdo, biti prva dama sveta.«

Od povprečnega dekleta do ultrabogatašinje

Melania Trump je svojevrsten fenomen. »Melanija nikoli ni blestela v šoli, nikoli ni študirala na Oxfordu, Sorboni ali Harvardu, nikoli ni bila vrhunska manekenka ali supermodel, niti vrhunska športnica, znanstvenica ali podjetnica, pa vendar je že danes verjetno najbogatejša Slovenka vseh časov,« izvemo z ovitka biografije.

»Biografija je zelo poštena do Melanie«

Kot je Požar povedal na nedavni predstavitvi knjige v Ljubljani, je biografija zelo poštena do Melanie. Doslej še nihče ni demantiral ničesar, kar piše v njej, tudi Trumpov tiskovni predstavnik jo je zavrnil zgolj na pavšalen način.


Najbolj negativen lik v knjigi je njen oče

Sicer pa ima življenje Melanie Trump veliko temnih plati, meni avtor knjige. Celo sam Trump ni poznal njene celotne preteklosti, ko se je poročil z njo. Po Požarjevem mnenju je najbolj pozitiven lik v knjigi njen mož, ki kandidira za ameriškega predsednika, najbolj negativen pa oče Viktor Knavs.

Ameriški novinarji so mnenja, da Sevničanka nima dovolj kompetenc za prvo damo, je še povedal avtor. Američani o Melanii vedo izredno malo, zanimanje zanjo se je nekoliko povečalo šele v času predvolilne kampanje.

Na predstavitvi knjige je bila prisotna tudi astrologija Ema Kurent. Kot je ocenila, imata Melania in Donald zelo različni rojstni karti. Zato ne ve, kako sta se znašla skupaj. Ocenila je tudi, da obstaja kar 95-odstotna verjetnost, da bo na ameriških predsedniških volitvah slavila Hillary Clinton.

VEČ VSEBIN: