Poredna Gwyneth Paltrow je izdala svoje fetiše

Svetlolasa igralka je za ameriško revijo zaupala svoje intimne skrivnosti in se s tem tako še bolj približala svojim oboževalcem.


Gwyneth Paltrow

Kljub temu, da je Gwyneth Paltrow znana po romantičnih komedijah, v kateri igra ljubka dekleta, je v resnici vse prej kot to. To smo spoznali že prej, saj je triinštiridesetletnica strastna aktivistka. Tokrat pa nam je med intervjujem približala še svojo divjo plat. Kot se izrazila sama, je prava mala umazanka.

To seveda ni slaba stvar, zato jo je novinar revije Goop spraševal dalje. Skozi pogovor mu je zaupala svoje fetiše. Povedala je, da si je omislila vibrator iz 24-karatnega zlata, z možem Chrisom Martinom imata tudi bič, potem pa še zbirko japonskih kroglic ter ogrlico, ki vibrira.

Že v preteklosti je ameriška igralka govorila o naravnih lubrikantih ter tretmajih, ki povečajo vlaženje nožnice. Nežna igralka je očitno vse prej kot le zdolgočasena žena in mati dveh otrok. Proti tem pa definitivno nima nič njen mož, Chris Martin, ki je znan kot pevec skupine Coldplay.


VEČ VSEBIN: