Policija pri otroku

Janet Jackson je poklicala policiste, da bi preverili dobrobit njenega enoletnega sina Eisse, ko je bival pri njenem nekdanjem možu, katarskem milijarderju in poslovnežu Wissamu Al Mani v hotelu Nobu.


Janet Jackson

Predstavnik okrožnega šerifa Malibuja je povedal medijem, da so se policisti odzvali na klic nekaj pred deseto uro zvečer. Prosili so jih, naj preverijo, ali je z Janetinim sinom vse v redu. Osebno na prizorišču ni bila prisotna, je pa bila ob prihodu policije v hotelu. Po predstavnikovih besedah se je izkazalo, da je z otrokom vse v redu. Policisti so potem odšli in malček je ostal v hotelu.

Težava v veri

Skrbništvo nad sinom je, so prišepnili viri, proces, ki še kar traja. Oba, tako Janet kot Wissam, se trudita, da bi se dogovorila tako, da bi bilo za sina najboljše.

Pevkin brat Randy je o telefonskem klicu dodal, da je poklicala številko za nujne primere, potem ko jo je varuška, ki je pomagala Wissamo, zaskrbelo za sina. Prestrašilo jo je njegovo obnašanje, ki je bilo, je povedal Randy, agresivno. Zato se je zaklenila v kopalnico, da je lahko poklicala Janet.


Bivšima zakoncema se je sin rodil 2. januarja lani. Aprila istega leta sta objavila, da se razhajata. Kot so povedali tisti, ki so bili blizu dogajanja, se preprosto nista več strinjala o večini stvari. Eden od razlogov za ločitev so bila verska prepričanja. S tem v zvezi je bilo veliko prepirov glede tega, kako naj vzgajata otroka. Janet je bolj svobodnega duha kot Wissam. Kulturne razlike in njuna preteklost sta še dodatno otežila stvari. Wissam je musliman, Janet pa je bila vzgajana kot Jehova priča, vendar sta se s pokojnim bratom Michaelom pred mnogimi leti odpravila na svojstveno duhovno popotovanje.

Poklicana, da pomaga

Skrivnostna zvezdnica, dobitnica petih nagrad grammy, 11 nagrad American Music in 10 nagrad Billboard Music, ki je imela izjemno težavno nosečnost, je razkrila: »Verjamem v boga. Čutim duhovno povezavo. Vendar se večino časa nisem zmenila za vse skupaj. Spala sem. Zavedam se, da je to grozno, Bila sem tako utrujena, tako zaposlena. Mama nam je vedno govorila, da moramo ostati z nogami trdno na tleh. Bodite hvaležni. Uspeh je darilo boga. To pa še ne pomeni, da bo tisto, kar počnete zdaj, trajalo večno. Ko sem bila mlajša, sem mislila, da moram imeti vse niti v rokah. Zato so potrebni garanje, disciplina in osredotočenost. Ne smete si dovoliti, da bi šlo kaj po zlu. Pozneje sem spoznala, da ima vse niti v rokah bog. Vendar morate še vedno dati vse od sebe. Vsi smo tu z razlogom. Vsak je za nekaj poklican. Vedno sem menila, da sem jaz poklicana, da pomagam ljudem.«

VEČ VSEBIN: