Otroka Willa Smitha prvič navdušena nad njegovo filmsko vlogo

Will Smith prihodnji mesec ponovno prihaja na velika platna, zaigral bo v filmu Odred odpisanih. Njegova otroka, Jaden in Willow Smith sta prvič zares navdušena nad kakšno od njegovih filmskih vlog. “To je prvič, da se jima zdim zares kul,” je dejal igralec na predstavitvi filma.


Will Smith

“Ne glede na to, kako kul se zdiš sam sebi ali ljudem, tvoji otroci nad tabo niso navdušeni in jim je dostikrat nerodno,” je dejal 47-letni igralec. “Nekaj je na Odredu odpisanih, kar jima je blazno všeč, zato se jima dejansko zdim kul. Tako da me bosta moja otroka vsaj naslednjih nekaj mesecev ubogala in se dtržala mojih navodil,” se je še pošalil.

Film, v katerem bodo v ospredje postavljeni liki, ki jih sicer poznamo v vlogi negativcev, na velika platna prihaja že prihodnji teden, ob Smithu bodo v njem zaigrali še Margot Robbie v vlogi Harley Quinn, Jared Leto v vlogi Jokerja in Cara Delevingne v vlogi čarovnice Enchantress, medtem ko bo Ben Affleck ponovno stopil v Batmanove čevlje. Film bo po napovedih kritikov uspešnica, če bo zlikovcem uspelo obvarovati človeštvo pred še temnejšimi silami, pa bomo še videli.

VEČ VSEBIN: