Oropana Ellen Pompeo

Nikar si ne drznite pokvariti počitnic dr. Meredith Grey. Obisk Italije Ellen Pompeo je bil nadvse dramatičen, saj je na družbenih omrežjih razkrila, da je bila okradena. »Pred nosom so mi ukradli torbico. Kriva je vrtnica. A Grazie tistemu, ki jo je ukradel, ker jo je odvrgel na ulici povsem nedotaknjeno. Sledila sem svojemu telefonu in te zasledovala. Če bi te dobila…se zate ne bi dobro končalo. Saj sem prijazna, a ne pozabimo mojih korenin… NAPOLITANO….«.


Ellen Pompeo

Igralka iz serije Talenti v belem je napisala še: »Poleg tega upam, da si se smejal, ker e Sarai catturato perche sei in macchina. Prosim, oprostite moji grozni italijanščini.«

Hvaležna policija

Kar skuša povedati je, da je odgovorno osebo verjetno posnela varnostna kamera. Italijanska policija je namreč videla Ellenino objavo na družbenih omrežjih in ceni njeno sporočilo podpore: »#Hvala @EllenPompeo #Talenti v belem. Veseli smo, da vam je #policija v #Firencah pomagala,« je na spletu zapisal oddelek.

Njen soigralec Giacomo Gianniotti—znan tudi kot dr. Andrew DeLuca—si je zaželel, da bi bil z njo in da bi ujel odgovorno osebo. »Daj, Ellen. Nisi pretepla svojega fanta zaradi italijanskega prevoda? Haha. Tam bom julija in bom iskal tvojega fanta. Nima možnosti,« je zapisal v komentarjih. »Me veseli, da je vse v redu s tabo.«


Tudi Cameron

Ampak če potegnemo črto, so imele Ellenine počitnice pred poletjem vseeno nekaj dobrih trenutkov. V prejšnjih objavah na družbenih omrežjih je delila nekaj čudovitih fotografij Firenc in okolice. In, da. Tudi svojo italijanščino je še vadila.

Italija res ni najbolj varna, celo za hollywoodske zvezdnike ne. Pred mnogimi leti je na primer v hotelsko sobo Cameron Diaz vstopil vlomilec, vendar se ga igralka v slogu svojega lika iz filma Charliejevi angelčki ni ustrašila, ampak je stopila v akcijo in pravzaprav ona prestrašila njega. Tako je začela vpiti nanj, da je spustil svoj plen in pobegnil. Zgodilo se je med snemanjem filma Tolpe New Yorka v Rimu, ko se je vrnila v svoj hotel de Russie in zalotila nepridiprava z dvema usnjenima jaknama in prenosnim računalnikom.

Vsekakor pa ne ena ne druga nista bili v taki nevarnosti kot Kim Kardashian West, ki so jo nasilneži v Parizu v stanovanju njenega moža Kanyeja Westa celo zvezali in ji grozili z orožjem.

VEČ VSEBIN: