Noseča pri 54-tih

Brigitte Nielsen pri 54-tih pričakuje petega otroka. Verjetno se bo marsikdo vprašal, kdo sploh je ona. Na višku slave je bila za hip poročena s Sylvestrom Stallonom, s katerim je nastopila v Kobri in četrtem delu Rockyja. Med njenimi vidnejšimi filmi sta še Rdeča Sonja in Policaj in Beverly Hillsa 2. Srečni očka je italijanski filmski ustvarjalec Mattia Dessì, ki je 15 let mlajši od nje.


Brigitte Nielsen

Poleg visokorasle Danke, ki se zadnja leta udinja po resničnostih oddajah, so se za materinstvo po štiridesetem odločile še naslednje igralke:

RACHEL WEISZ je stara 48 let in z možem Danielom Craigom, s katerim sta poročena sedem let, pričakuje drugega otroka. Z režiserjem Darrenom Aronofskym ima že 12-letnega sina Henryja.

EVA LONGORIA pri 43-tih z možem Josejem Bastónom pričakuje prvega otroka.


TORI SPELLING je petega otroka – vse ima z možem Deanom McDermottom – rodila lani pri 43-tih.

AUDRA MCDONALD je step plesu v obdobju pred menopavzo pripisala zasluge, da je drugič zanosila pri 45-tih z možem Willom Swensonom, ko je šestkratna dobitnica nagrade tony na Broadwayu nastopala v predstavi Shuffle Along.

JANET JACKSON je zanosila pri 49-tih in rodila pri petdesetih. Otrokovega očeta Wissama Al Manao je kmalu potem dala na čevelj.

EVA MENDES je imela 42 let, ko je rodila drugega otroka. Oba ima z igralcem Ryanom Goslingom.


GWEN STEFANI je pri 43-tih objavila, da pričakuje tretjega otroka z Gavinom Rossdalom. Žal niti ta ni uspel rešiti njunega zakona.

HALLE BERRY je hčerko Nalo rodila pri 41-tih letih, čez pet let pa sina Macea. Hčerko ima z manekenom Gabrielom Aubryjem, sina pa z zdaj že nekdanjim možem Olivierjem Martinezom.

KELLY PRESTON je čudežnega otroka, kot mu pravita z možem Johnom Travolto, rodila pri 48-tih. Za drugega otroka sta se odločila po še danes skrivnostni smrti sina Jetta.

BROOKE SHIELDS je drugega otroka rodila pri 41-tih leta 2006. Njen mož je producent Chris Henchy.


MADONNA je pet dni pred 42-tim rojstnim dnem leta 2000 rodila sina Rocca. Ponosni oče je režiser Guy Ritchie. Preden je srečala Abrahama, je posvojila še dva otroka.

TINA FEY je pri 41-tih rodila drugega otroka. Oba ima z možem Jeffom Richmondom.

MARIAH CAREY je pri 41-tih rodila dvojčka. Njun oče je njen nekdanji mož Nick Cannon.

MARCIA CROSS je mesec dni pred 45-tim rojstnim dnem prav tako rodila dvojčka. Ima ju z možem Tomom Mahoneyjem.

JULIANNE MOORE je bila stara 42 let, ko je rodila drugega otroka. Oba ima z režiserjem Bartom Freundlichom.

SALMA HAYEK je hčerko Valentino, ki jo ima z milijarderjem Françoisom-Henrijem Pinaultom, rodila pri 41-tih.

NICOLE KIDMAN je še ena igralka, ki je rodila pri 41-tih. To je bilo leta 2008, ko sta z možem Keithom Urbanom dobila prvo hčerko. Drugo jima je rodila nadomestna mati.

SUSAN SARANDON je prvega sina s Timom Robbinsom rodila pri 43-tih in drugega pri 46-tih. Od prej je že imela hčerko Evo.

VEČ VSEBIN: