Noseča Megan Fox: Kdo je oče?

Trebušček temnolase lepotičke je razkril, da Megan Fox pričakuje tretjega otroka. Devetindvajsetletnica trenutno ni v nobeni ljubezenski zvezi, zato se že pojavljajo govorice o tem, kdo bi lahko bil oče otroka. Sama molči.


Megan je ponosno stopila na rdečo preprogo ob odprtju filmske konvencije CinemaCon v Las Vegasu in pokazala napihnjen trebušček. Vsem je takoj postalo jasno, da je seksi igralka noseča, saj je nosila oprijeto mini črno oblekico znamke Versace. Na dogodek je prišla s svojim soigralcem iz filma Ninja želve: iz senc, s šarmantnim Willom Arnettom. Videti sta bila srečna in skoraj sumljivo blizu. Je možno, da je otrok njegov?

Megan Fox

Megan je imela razmerje z Brianom Austinom Greenom, ki je znan predvsem po svoji vlogi v nadaljevanki Beverly Hills. Spoznala sta se leta 2004, ko sta skupaj snemala nanizanko Hope & Faith. Leta 2006 sta se zaročila, istega leta sta zaroko razdrla, potem sta se 2010 zopet zaročila in se nekaj tednov kasneje poročila. Lansko poletje sta se razšla. Skupaj sta bila vse skupaj kar 11 let. Imata dva otroka, ki se imenujeta Noah in Bodhi. Do sedaj se je predvidevalo, da se po razhodu družila le zaradi otrok. Sedaj pa so se pojavili dvomi. Je možno, da je on oče njenega otroka? Temnolaska stanja še ni komentirala.

Megan Fox poznamo predvsem iz filmov Transformerji, Telo lepe Jennifer in Ninje želve. Njena etiketa pa ni le etiketa igralke, znana je tudi kot seks simbol in ena izmed najlepših žensk na svetu.  Mnogi jo primerjajo z Angelino Jolie, saj sta obe suhi, visoki, temni in zelo potetovirani.


VEČ VSEBIN: