Noro življenjsko popotovanje Khloe Kardashian

Khloé Kardashian je vse življenje prebivala v Južni Kaliforniji, ni pa nikdar dolgo živela na istem naslovu. V novi objavi na blogu je zapisala, kako se je selila po različnih mestih od svojega 16 leta dalje. »Dokler nisem dopolnila 16 let, sem živela s svojo mamo, potem pa sem se preselila v hišo, kjer mi je starejši moški oddal sobo,« je pojasnila Kardashianova.


Chloe Kardashian

Živela je pri šefu

Ta starejši moški je bil kar njen šef, ki je živel v Laurel Canyonu. »Delala sem kot njegova asistentka in živela pri njem doma, ampak ne razumite me narobe – nič intimnega nisva imela. Imel je družino in jaz sem samo živela v eni izmed spalnic,« je dodala in pojasnila tudi, zakaj se je sploh odselila od mame Kris Jenner. »Bila sem uporniška najstnica in kljub temu, da starši niso želeli, da grem, mi je bilo doma nadležno in sem vseeno odšla,« je še dodala.

Kasneje je imela kar 4 sostanovalce

Kot asistentka je delala eno leto, nato pa se je preselila s štirimi fanti, izmed katerih je eden danes znani rap glasbenik. »Preselila sem se s štirimi fanti, s katerimi smo bili sostanovalci v Van Nuysu. Eden od mojih sostanovalcev je bil rap izvajalec The Game. Poznam ga od svojega 14 leta in sva prijatelja,« je povedala zvezdnica.

Najdlje je zdržala v Woodland Hillsu, kjer je živela od svojega 18 pa do 21 leta. Najprej je živela s pokojnim očetom Robertom Kardashianom, kasneje pa še v nekaj hišah, vendar vedno blizu svoje sestre Kim.


Kar naprej se je selila

»Če pogledam nazaj, sem se vedno preselila za kakšno leto in se nato izselila. Nikoli nisem na enem mestu ostala dlje časa,« je zaupala zvezdnica. V tem času je njena družina začela snemati svojo resničnostno oddajo »Keeping up with the Kardashians« in Khloé se je vrnila v svoj nov dom v Woodlans Hills. Medtem je spoznala in se zaljubila v Lamarja Odoma, s katerim je 6 mesecev živela v SLS hotelu na Beverly Hillsu, preden sta se vselila v skupni dom v Tarzano. Pri 29-letih se je zaradi zakonskih težav z Lamarjem odselila s svojim bratom Robom Kardashianom.

Zadnje dve leti živi v Calavasasu blizu svoje mame in sester. »Sedaj živim v svojem novem domu. Kakšno noro potovanje, da sem končno prišla do tu,« je obujala spomine.

VEČ VSEBIN: