Neznana dejstva o novi članici kraljevske družine

Do kraljevske poroke princa Harryja in Meghan Markle je samo še nekaj dni.  Vse oči so tako že uprte v Veliko Britanijo, še posebej pa v ameriško igralko, ki se bo pridružila monarhiji. 36-letnica se pojavlja v medijih od oktobra leta 2016, ko se je razvedelo, da je zvezdnica serije Suits postala izvoljenka najbolj zaželenega samskega moškega na svetu.


Meghan Markle

Kljub temu, da je bila od takrat pod drobnogledom, je nekaj dejstev o njej ostalo bolj ali manj skritih. Poročena je bila z moškim po imenu Trevor Engelson in sicer od leta 2011 do 2014. Prihaja iz Los Angelesa, njeno pravo ime pa je Rachel – tako kot je bilo ime njenemu liku v Suits. Vse to že vemo. Nismo pa recimo vedeli, da ji je mama Doria Ragland, ki je socialna delavka in inštruktorica joge, dala vzdevek Rožica. Čisto sama bi lahko napisala vabila na poroko. Pred dobrim desetletjem se je kot svobodnjakinja in za dodaten zaslužek ukvarjala s kaligrafijo. Med drugim je napisala poročna vabila za poroko Robina Thicka in Paule Patton leta 2005.

Čeprav se poroča v najbolj znano protestantsko družino na svetu, je Meghan imela katoliško vzgojo. Obiskovala je dekliško srednjo šolo Brezmadežnega srca ter katoliški kolidž.

V Torontu je bilo krasno

V srednji šoli je nastopala v gledaliških predstavah. V zadnjem letniku je bila vodja študentskega skupine Kairos Retreat. Ta zelo zaželen naslov se običajno podeli učencem, ki so znani po svoji empatiji in po sposobnosti, da prisluhnejo drugim in vodijo poglobljene pogovore med štiridnevnim študentskim oddihom.


Nekoč je mislila, da bo imela normalno življenje. Septembra leta 2015, eno leto po ločitvi, je razkrila, da zelo neopazno živi v Torontu, kjer je snemala Suits.

»To je res zabavno, ker je Toronto sicer veliko mesto, a se povsem razlikuje od Los Angelesa ali New Yorka. Nobenih pararacev ni, zato je res lahko živeti normalno. Ni se vam treba ukvarjati s tem, kaj boste oblekli oziroma kaj bodo o tem pisali.« Rada je tudi sprehajala svoja psa, Bogarta in Guya, ne da bi je motili fotografi. »Samo svoja psa hočem sprehajati. Poveznem si kapo s ščitnikom in gremo! Ob koncu dneva pa se oblečem malo lepše – a samo zase, ker jaz tako hočem, ne pa zato, ker me bodo fotografirali ali ker me bo nekdo videl. Rada imam modna tveganja!«

VEČ VSEBIN: