Nega kože mladostne Jennifer Aniston

Plavolasa igralka Jennifer Aniston resnično obvlada kozmetični trg, saj je poskusila z velikim številom produktov za kožo. Pravi, da rada ohranja svoje lepotičenje osnovno in preprosto.


Jennifer sovraži vse lepotne nasvete, ki obsegajo preveč dela in trikov, saj je našla nekaj kozmetičnih kosov, ki so celostni in tako ne zapravlja časa ob ogledalu. Že kot mala punčka se je navadila vsako jutro in večer umiti obraz. Pravi, da je ta nasvet najbolj preprost, ljudski, ampak univerzalen.

Jennifer Aniston
Tako dobro Jennifer Aniston izgleda tudi v novem filmu Mother’s Day. Foto: Profimedia/Splash

Kozmetične skrivnosti Jennifer Aniston

Sedeminštiridesetletnica uporablja dnevno vlažilno kremo, ki jo nanese po jutranjem umivanju obraza, zvečer pa si po umivanju nanese serum okoli oči in nočno kremo. Ob uporabi močnih ličil uporabi primerno čistilo obraza. Če bi se celotna nega morala zredčiti na le en produkt, bi bila to vlažilna krema, ki jo nanese na ob obraz in telo vsako jutro. Pravi, da ji ritual ne vzame niti minute časa.

Pomembno se ji zdi, da kozmetika daje koži nek sijaj in vtis mlajše kože, kakor je v resnici. Mora biti zdrava in voljna. Za ohranjanje mladostnega videza pa poskrbi tako, da vedno uporablja kreme s faktorjem 30. Pravi, da sonce kožo postara, zato je nanašanje faktorja zelo pomembno. V hecu je dejala, da bi imela sončni faktor najraje kar vgrajen v kožo.


Jennifer je že od nekaj zaveznica okolja in bitij v njemu, zato so njene kreme biološke in niso testirane na živalih.

Poleg zunanje nege telesa vemo, da Jennifer skrbi za svojo lepoto tudi s športom. Je prava navdušenka nad bikram jogo. To je joga, ki se jo izvaja v ogrevanem prostoru, nekje do 40 stopinj, z vlažnostjo do 40%. Traja devetdeset minut in vsebuje vnaprej določene vaje. Namen joge je dvigniti temperaturo telesa, povečati telesno prožnost, sprožiti potenje in s tem čiščenje telesa. Visoka temperatura preprečuje poškodbe, saj je telo ogreto. Tovrstna aktivnost definitivno vpliva na lepo kožo in to se mladostni Jennifer zelo pozna.

VEČ VSEBIN: